atb x Topic x A7S - Your Love (9PM)

Cover atb x Topic x A7S - Your Love (9PM)
Digital
Ride 1532261586
Cover atb x Topic x A7S - Your Love (9PM)
Digital
A7S 1558498922

Charts

Binnenkomst:06/02/2021 (Positie 55)
Laatste week notering:28/08/2021 (Positie 97)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:30
Positie aller tijden:632 (2002 Punten)
Airplay:06/02/2021 / Piek: 15 / Weken: 21
Single Tip:23/01/2021 / Piek: 5 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 40
de  Piek: 6 / Weken: 40
at  Piek: 8 / Weken: 38
fr  Piek: 40 / Weken: 28
nl  Piek: 12 / Weken: 30
be  Piek: 11 / Weken: 27 (V)
  Piek: 22 / Weken: 16 (W)
se  Piek: 59 / Weken: 21
fi  Piek: 14 / Weken: 8
no  Piek: 18 / Weken: 14
dk  Piek: 23 / Weken: 25
it  Piek: 21 / Weken: 27
pt  Piek: 20 / Weken: 35
au  Piek: 18 / Weken: 26

Tracks

15/01/2021
Digital Ride 1532261586
Toon detailsAlles beluisteren
1.Your Love (9PM)
  2:30
   
26/03/2021
Digital A7S 1558498922
Toon detailsAlles beluisteren
1.atb x Topic x A7S & Tiësto - Your Love (9PM) (Tiësto Remix)
3:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:30Your Love (9PM)Ride
1532261586
Single
Digital
15/01/2021
2:30Bravo Hits 112Nitron
19439848492
Compilatie
CD
26/02/2021
2:30Bravo Hits 112Sony
19439716972
Compilatie
CD
26/02/2021
2:30Toggo Music Nr. 57Polystar
06007 5393555
Compilatie
CD
26/02/2021
2:30The Dome Vol. 97Polystar
060075393723
Compilatie
CD
19/03/2021
»» alles tonen

atb   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
9 PM (Till I Come)28/11/19981218
Don't Stop!27/03/19992114
Killer10/07/19992511
The Summer01/07/2000726
You're Not Alone08/06/2002821
Let U Go10/06/2006802
Your Love (9PM) (atb x Topic x A7S)06/02/20211230
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Movin' Melodies31/07/1999409
Contact01/02/2014441
 

Topic   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breaking Me (Topic feat. A7S)14/03/2020555
Your Love (9PM) (atb x Topic x A7S)06/02/20211230
 

Alexander Tidebrink   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breaking Me (Topic feat. A7S)14/03/2020555
Your Love (9PM) (atb x Topic x A7S)06/02/20211230
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.43atb x Topic x A7S - Your Love (9PM) (Reviews: 51)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Goede cover van het origineel

Wolfke
******
Zeer goede cover ! Echt geslaagd. Lekker plaatje.

irelander
***
Not something I was particularly craving but it's okay.

bluezombie
***
.

nirvanamusic87
****
Catchy and memorable dance track, though prefer the original. UK#8 and Ireland#8.

kristn_20
*****
zalig nummer !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?