ZoŽ Tauran feat. Bilal Wahib - Solo

Cover Zoë Tauran feat. Bilal Wahib - Solo
Digital
Universal 22UMGIM43057 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/05/2022 (Positie 6)
Laatste week notering:14/05/2022 (Positie 6)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:20335 (95 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 1

Tracks

06/05/2022
Digital Universal 22UMGIM43057 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Solo
2:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:09SoloUniversal
22UMGIM43057
Single
Digital
06/05/2022

ZoŽ Tauran   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solo bent (Jonna Fraser feat. ZoŽ Tauran)04/11/2017641
Solo (ZoŽ Tauran feat. Bilal Wahib)14/05/202261
 

Bilal Wahib   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vliegen22/06/2019712
Video Vixen (Bilal Wahib feat. Bizzey)25/04/2020527
Doorheen (Bizzey, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Ramiks)06/06/2020157
Tigers27/06/2020133
Vergeten (Boef & Bilal Wahib)18/07/2020211
Jaloers05/09/2020344
Donderdag (Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters)31/10/2020376
501 (Bilal Wahib feat. Ronnie Flex)06/03/2021127
Paranoia28/08/2021138
Ibiza09/10/2021220
Push It ($hirak feat. Bilal Wahib & Boef)13/11/2021531
Streken van een duivel (Bilal Wahib feat. Frenna)27/11/2021218
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
MaŮana (Rolf Sanchez & Bilal Wahib)26/02/2022385
1234 (Cristian D, Bilal Wahib & LA$$A)19/03/202289
Solo (ZoŽ Tauran feat. Bilal Wahib)14/05/202261
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El mehdi04/12/2021624
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?