ZoŽ Tauran feat. Bilal Wahib - Solo

Cover Zoë Tauran feat. Bilal Wahib - Solo
Digital
Universal 22UMGIM43057 (nl)
Cover Zoë Tauran feat. Bilal Wahib - Solo
Digital
Universal 22UMGIM56282 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/05/2022 (Positie 6)
Laatste week notering:15/10/2022 (Positie 88)
Piekpositie:6 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:1378 (1571 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 23

Tracks

06/05/2022
Digital Universal 22UMGIM43057 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Solo
  2:09
   
01/06/2022
Digital Universal 22UMGIM56282 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Solo (Akoestisch)
2:27
2.Solo
  2:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:09SoloUniversal
22UMGIM43057
Single
Digital
06/05/2022
Akoestisch2:27SoloUniversal
22UMGIM56282
Single
Digital
01/06/2022
2:09SoloUniversal
22UMGIM56282
Single
Digital
01/06/2022
2:09ZoŽ TauranUniversal
23UMGIM55214
Album
Digital
26/05/2023

ZoŽ Tauran   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solo bent (Jonna Fraser feat. ZoŽ Tauran)04/11/2017641
Solo (ZoŽ Tauran feat. Bilal Wahib)14/05/2022623
Gebruik me (ZoŽ Tauran feat. Frenna)13/08/2022216
Adrenaline (Kris Kross Amsterdam x Ronnie Flex x ZoŽ Tauran)24/09/2022654
Therapie28/01/2023324
Er was eens een meid08/04/2023781
Outside (ZoŽ Tauran / Bilal Wahib)20/05/2023188
Monster04/11/2023713
Alles op gevoel (Flemming / ZoŽ Tauran / Ronnie Flex)13/01/2024227
Verpest (Bilal Wahib feat. ZoŽ Tauran)03/02/2024542
Stiekem '24 (ZoŽ Tauran & Jonna Fraser)18/05/2024209
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
ZoŽ Tauran03/06/2023618
 

Bilal Wahib   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vliegen22/06/2019712
Video Vixen (Bilal Wahib feat. Bizzey)25/04/2020527
Doorheen (Bizzey, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Ramiks)06/06/2020157
Tigers27/06/2020133
Vergeten (Boef & Bilal Wahib)18/07/2020211
Jaloers05/09/2020344
Donderdag (Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters)31/10/2020376
501 (Bilal Wahib feat. Ronnie Flex)06/03/2021127
Paranoia28/08/2021138
Ibiza09/10/2021220
Push It ($hirak feat. Bilal Wahib & Boef)13/11/2021531
Streken van een duivel (Bilal Wahib feat. Frenna)27/11/2021218
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
MaŮana (Rolf Sanchez & Bilal Wahib)26/02/2022385
1234 (Cristian D, Bilal Wahib & LA$$A)19/03/2022812
Solo (ZoŽ Tauran feat. Bilal Wahib)14/05/2022623
Als je bij me blijft ($hirak feat. Cristian D, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Boef)21/05/2022218
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/20221214
Love Song (Trobi / Ronnie Flex / Bilal Wahib)07/01/2023311
Ik Space (Bilal Wahib feat. FabiŽnne Bergmans)21/01/2023414
Outside (ZoŽ Tauran / Bilal Wahib)20/05/2023188
Simone01/07/2023741
Birkin (Bilal Wahib & KATNUF)25/11/2023941
Verpest (Bilal Wahib feat. ZoŽ Tauran)03/02/2024542
«a va (Big2 feat. Antoon & Bilal Wahib)29/06/2024293
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El mehdi04/12/2021643
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4ZoŽ Tauran feat. Bilal Wahib - Solo (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
******
Toppertje hoor.

Bearcat
**
Maakt weinig indruk
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?