Zara Larsson - Ruin My Life

Cover Zara Larsson - Ruin My Life
Digital
Ten / Epic 886447369692
Cover Zara Larsson - Ruin My Life
Digital Remix
Ten / Epic 88644744483
Cover Zara Larsson - Ruin My Life
Digital
Ten / Epic 886447443453
Cover Zara Larsson - Ruin My Life
Digital
Ten / Epic 886447493663

Charts

Binnenkomst:10/11/2018 (Positie 94)
Laatste week notering:26/01/2019 (Positie 94)
Piekpositie:60 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:16800 (173 Punten)
Single Tip:27/10/2018 / Piek: 6 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 71 / Weken: 8
de  Piek: 62 / Weken: 13
at  Piek: 51 / Weken: 10
nl  Piek: 60 / Weken: 8
be  Piek: 41 / Weken: 5 (V)
  Piek: 50 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 25
fi  Piek: 20 / Weken: 1
no  Piek: 14 / Weken: 10
dk  Piek: 21 / Weken: 12
au  Piek: 32 / Weken: 11
nz  Piek: 28 / Weken: 10

Tracks

19/10/2018
Digital Ten / Epic 886447369692 (Sony) / EAN 0886447369692
19/10/2018
Explicit - Digital Ten / Epic 886447330340 (Sony) / EAN 0886447330340
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ruin My Life
  3:10
   
23/11/2018
Remix - Digital Ten / Epic 88644744483 (Sony) / EAN 0886447444832
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ruin My Life (Steve James Remix)
  2:57
2.Ruin My Life (Ashworth Remix)
  3:11
3.Ruin My Life (Futosé Remix)
  4:44
   
30/11/2018
Digital Ten / Epic 886447443453 (Sony) / EAN 0886447443453
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ruin My Life (Piano Version)
  3:10
   
17/12/2018
Digital Ten / Epic 886447493663 (Sony) / EAN 0886447493663
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ruin My Life (Sleigh Remix)
  3:11
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10Ruin My LifeTen / Epic
886447369692
Single
Digital
19/10/2018
Steve James Remix2:57Ruin My Life [Remix]Ten / Epic
88644744483
Single
Digital
23/11/2018
Ashworth Remix3:11Ruin My Life [Remix]Ten / Epic
88644744483
Single
Digital
23/11/2018
Futosé Remix4:44Ruin My Life [Remix]Ten / Epic
88644744483
Single
Digital
23/11/2018
Piano Version3:10Ruin My LifeTen / Epic
886447443453
Single
Digital
30/11/2018
»» alles tonen

Zara Larsson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lush Life29/08/2015353
Never Forget You (Zara Larsson & MNEK)03/10/2015843
Girls Like (Tinie Tempah feat. Zara Larsson)02/04/2016924
This One's For You (David Guetta feat. Zara Larsson)21/05/2016622
Ain't My Fault10/09/20162815
I Would Like10/12/20162815
Symphony (Clean Bandit feat. Zara Larsson)25/03/2017434
Ruin My Life10/11/2018608
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Good25/03/2017770
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.2 (Reviews: 35)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

billbeast
**
Underhelming upon first listen. Verses had potential to belt out into a great chorus, but instead goes to a repetitive mess with the swearing unnecessary for the track.

gherkin
***
Nog wel een degelijk plaatje van Zara Larsson.

Mark1984
***
Redelijke single maar net aan voldoende.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Ik vind er eigenlijk niets verkeerds aan !!! Dit plaatje uit begin oktober 2018 van de Zweedse 21 jarige zangeres en songschrijfster: "Zara Maria Larsson" !!! Vandaar dan ook de 4 sterren ☺!!!

irelander
***
Not her most exciting single to date but it's not a bad effort. 3.25

bluezombie
****
The verses are really good but the chorus is a major letdown.

alleyt1989
***
Not so good for a comeback single.

Chemmical
***
That chorus is so cringeworthy and musically it falls flat. Also that is not a sentiment she can pull off sounding nonchalant. 2.5

Kaahu Niheta Witehira Leef
***
Yeah I knew this was not going to be a hit. Its quite bland even though she had never start a single with a ballad. But after I like Lush Life and Symphony, this will be my first less favourite song from Zara Larsson.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?