Zack Ink feat. Lijpe & Ismo - Kleine jongen

Nummer

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/02/2018 (Positie 97)
Laatste week notering:24/02/2018 (Positie 97)
Piekpositie:97 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24495 (4 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 97 / Weken: 1

Lijpe   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vallen in de club (Ronnie Flex, Jandro, Cartiez, Lijpe)18/04/2015933
Kan er niet omheen (Jonna Fraser & Lijpe & KM & Ronnie Flex)18/04/2015991
Mandela (SBMG met Sevn Alias, Louis, D-Double, Lijpe en Hef)10/10/2015588
Accepteren (Lijpe feat. D-Double)05/12/2015671
Valt niet mee (Lijpe feat. Frenna & Ares)05/12/2015961
Woosh (Sevn Alias x Jonna Fraser x Lijpe)23/01/2016733
Niet eens zo (Boef feat. Lijpe)27/02/2016782
Jackpot12/03/2016614
Mama22/10/2016692
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Bijna bij de jackpot29/10/2016433
Eng05/11/20161816
Pitbull05/11/2016441
Sloopsessie05/11/2016561
Codes (Lijpe feat. Sevn Alias)05/11/2016571
Alles voor niks05/11/2016581
Gewoon05/11/2016621
Jezelf05/11/2016641
Zij wilt me zien (Lijpe feat. Equalz)05/11/2016661
Het is zo beter05/11/2016671
Rekeningen05/11/2016751
Rennen05/11/2016771
Leunen05/11/2016871
Hoofdpijn05/11/2016911
Strijders (Lijpe feat. D-Double & SBMG)05/11/2016921
Niks (Lijpe & Boef)12/11/2016701
Ren voor ons (Kevin feat. Lijpe)17/12/2016322
In de Streets (Kevin feat. Lijpe, Sevn Alias, Kippie & Vic9)17/12/2016362
Muhammad Ali (Childsplay feat. Hef, Boef, Lijpe & MocroManiac)24/12/2016952
Geen tijd (Lijpe & D-Double)18/03/2017871
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Geen Stress20/05/2017583
Hope & Pray (SFB feat. Lijpe & Boef)15/07/2017206
Hyena (Mula B feat. Lijpe)26/08/2017503
Een beetje (Glades feat. Lijpe & 3robi)02/09/2017379
Doe rustig! (Lijpe & DJ Stijco)09/09/2017713
Heimwee09/09/2017335
Tevreden09/09/2017772
Het komt allemaal goed09/09/2017772
Andere tijd09/09/2017792
Beseft09/09/2017822
Uitweg09/09/2017872
Marokko09/09/2017882
BrainFreeze09/09/2017922
Luister goed09/09/2017922
Geen zorgen meer09/09/2017932
Money Money (F1rstman & Josylvio & Lijpe feat. Bollebof)07/10/20172212
Super heet - Sprintsessie #S109/12/2017401
Gezegd (Vic9 feat. Lijpe)09/12/2017881
Gekke leven (3robi feat. Lijpe)16/12/2017901
Life is geen Game (Hef feat. Lijpe & Crooks)23/12/2017581
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Paranoia (Glades, Mula B & Ali B feat. Lijpe)30/12/2017774
Buurt heet (Lijpe feat. Mula B)13/01/2018426
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
A2 (Lijpe feat. D-Double)03/03/2018732
Barzalona (D-Double feat. Kevin & Lijpe)07/04/2018661
Vuurwerk (Spanker feat. Josylvio, Lijpe & 3robi)14/04/2018187
Daar met jou (Riffi feat. Lijpe)14/04/2018991
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Van de bodem naar de grond04/10/2014342
Levensles05/12/201513117
Jackpot05/11/2016280
Zandloper09/09/2017154
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/2018221
 

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morocash28/05/20165312
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Comes And Goes03/12/2016663
Media14/01/2017522
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Eh niffo30/09/2017801
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
Ntiya (Ismo feat. Latifah)30/06/2018991
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/2015421
Nu of nooit30/01/20161632
De waarheid 214/01/2017417
Transformatie23/12/2017816
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/2018221
Onverwachts30/06/2018108
 

Zack Ink   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Drugs (Boef feat. Zack Ink)12/11/2016911
Where I Come From (Zack Ink feat. LouiVos & 3robi)16/09/2017781
Bluf 917/02/2018572
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
700Stories26/11/2016478
Glitchfather18/03/2017183
Takedown24/02/201886
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ ┌∩┐Pure Shit (◣_◢) afschieten┌∩┐ ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?