ZZ Top - Legs

Cover ZZ Top - Legs
7" Single
Warner Bros. W 9272 (uk)
7" Single
Warner Bros. 929 272-7 (de)
Cover ZZ Top - Legs
7" Single
Warner Bros. 7-29272 (us)
Cover ZZ Top - Legs
7" Single
Warner Bros. 929 252-7 (fr)
Cover ZZ Top - Legs
12" Maxi
Warner Bros. 0-20207 (us)
Cover ZZ Top - Legs
12" Maxi
Warner Bros. 92-0185-0 (de)
Cover ZZ Top - Legs
12" Maxi
Warner Bros. W9272T (uk)
Cover ZZ Top - Legs
7" Single Back To Back Hits
Warner Bros. GWB 0492 (us)

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Dusty Hill
Frank Beard
Billy F. Gibbons
Producer:Bill Ham
Gecoverd door:Trace Adkins
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/04/1985 (Positie 35)
Laatste week notering:01/06/1985 (Positie 33)
Piekpositie:19 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:9013 (505 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 19 / Weken: 7
be  Piek: 27 / Weken: 5 (V)
nz  Piek: 7 / Weken: 22

Tracks

05/1984
7" Single Warner Bros. 7-29272 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Legs
  3:33
2.Bad Girl
3:16
   
07/1984
7" Single Warner Bros. W 9272 [uk]
1985
7" Single Warner Bros. 929 272-7 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Legs (Special U.S. Remix)
  4:35
2.Bad Girl
3:16
   
08/1984
12" Maxi Warner Bros. 0-20207 [us]
1984
12" Maxi Warner Bros. 92-0185-0 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Legs (Special Dance Mix)
7:48
2.La Grange
  3:51
   
1984
7" Single Warner Bros. 929 252-7 [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Legs (Edit)
  3:33
2.T.V. Dinners
  3:50
   
1985
12" Maxi Warner Bros. W9272T [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Legs (Metal Mix)
7:48
2.A Fool For Your Stockings
3.Bad Girl
   
1985
Back To Back Hits - 7" Single Warner Bros. GWB 0492 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Legs
  3:33
2.Sharp Dressed Man
  3:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:35EliminatorWarner Bros.
92-3774-1
Album
LP
23/03/1983
3:33LegsWarner Bros.
7-29272
Single
7" Single
05/1984
Special U.S. Remix4:35LegsWarner Bros.
W 9272
Single
7" Single
07/1984
Special Dance Mix7:48LegsWarner Bros.
0-20207
Single
12" Maxi
08/1984
Edit3:33LegsWarner Bros.
929 252-7
Single
7" Single
1984
»» alles tonen

ZZ Top   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gimme All Your Lovin'22/12/1984315
Sharp Dressed Man23/02/198589
Legs20/04/1985197
Viva Las Vegas25/04/19922710
Rough Boy27/06/1992814
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eliminator12/01/1985426
Afterburner16/11/19852313
Recycler03/11/1990656
Greatest Hits25/04/1992724
Antenna29/01/19941013
Rhythmeen21/09/1996577
La futura15/09/2012467
The Very Baddest Of28/06/2014821
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live From Texas [DVD]14/06/2008422
Double Down Live - Live At Rockpalast 1980 - On The Road 2008 [DVD]24/10/2009145
Live At Montreux 2013 [DVD]26/07/2014710
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.73ZZ Top - Legs (Reviews: 88)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
22/07/2005 01:01
Snormobiel Beusichem
****
Guten Song von ZZ Top, aus Mai 1985 ! Die dritte richtige Hit von ZZ Top in Holland stand 3 wochen in die Holländische Top 40 von 1985. Die höchste Position war aber nur die Platz # 35 !. ZZ Top ist entstehen in Houston (1970) mit Billy F. Gibbons (gitarre): Houston, 16 September 1949; Dusty Hill (bass): Dallas, 19 Mai1949 und Frank Beard (drums): Dallas, 11 Juni 1949. Heute mehr dann 35 Jahre auf die “Rock” Bühne !. Dieser Song “Legs’” bekommt von mir knapp 4 Sterrn !
22/07/2005 05:03
Richard (NL)
*****
Single #3 from "Eliminator" - a good song.

bluezombie
***
Only average, but it rates as possibly my favourite of theirs.

Hijinx
****
Cool track.

laxus
*****
Lekkere Bluesrock Van ZZ Top
Laatst gewijzigd: 05/05/2011 13:44

Topbart
****
3e hit van ''Eliminator'', stukken minder dan de 1e 2 hits maar ik geef nog net 4 sterren

naamloos
**
Minder dan hun andere hitsingles.
Laatst gewijzigd: 31/12/2010 18:44

Chris A
***
It's cool

irelander
***
I have actually heard this :p
Not bad.

alleyt1989
*****
Probably the only song from them I know properly. I think it's alright. 4.5
Laatst gewijzigd: 25/07/2014 04:59

Patrick7781
******
Mooiste hoes, mooiste clip, en de op een na mooiste plaat van ZZ Top.

musikmannen
******
Great

matty d
*****
5 stars

Bearcat
****
3e single van het album "Eliminator"
Nog ruim voldoende
Laatst gewijzigd: 13/04/2017 17:37

hugo1960
****
Voor mij nog net 4* voor dit nummer. Vooral de clip vertelt een heel (flauw) verhaal.

Jeroen68
*****
Weer een leuk nummer van ZZ Top.

DaveNT
****
It seems rare to say sometimes but this is a fun piece of Boogie Rock. The electric guitar and staticky synths make for an enjoyable listen, with the tune shifting into cruise mode towards the end. 4.3*
#6 peak in Australia, 1984; #8 peak USA; #16 peak UK, 1985.
⌜ᴰᴬ⌝ Ꮲk.⌠#11⌡ ◷ 15wk ⌠My #73 of 1984⌡
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?