Xzibit feat. Too $hort & Korupt - Movin' In Your Chucks

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:55Full CircleOpen Bar
88697 03405-2
Album
CD
03/11/2006

Xzibit   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paparazzi18/01/1997513
X03/02/20011215
Multiply05/10/2002761
Hey Now (Mean Muggin)04/12/2004796
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
At The Speed Of Life25/01/19971911
Restless23/12/20002818
Man vs. Machine12/10/2002376
Weapons Of Mass Destruction11/12/2004626
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Up In The Smoke Tour [DVD] (Snoop Dogg / Dr. Dre / Eminem / Xzibit / Warren G / Nate Dogg / Ice Cube)17/02/200114
 

Too $hort   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bossy (Kelis feat. Too $hort)30/09/2006722
 

Korupt   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?