XXXTentacion feat. Rio Santana, Judah & Carlos Andrez - I Don't Even Speak Spanish LOL

Charts

In de landen:
fr  Piek: 131 / Weken: 3

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12?Caroline / Bad Vibes Forever
00842812106736
Album
Digital
16/03/2018

XXXTentacion   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jocelyn Flores16/09/2017178
Sad!10/03/2018335
Moonlight24/03/20181521
Changes24/03/20182010
The Remedy For A Broken Heart (Why Am I So In Love)24/03/2018533
Fuck Love (XXXTentacion feat. Trippie Redd)23/06/2018452
Everybody Dies In Their Nightmares23/06/2018582
Look At Me!30/06/2018731
Falling Down (Lil Peep & XXXTentacion)29/09/2018245
Don't Cry (Lil Wayne feat. XXXTentacion)06/10/2018631
Arms Around You (XXXTentacion x Lil Pump feat. Maluma & Swae Lee)03/11/2018169
Bad!17/11/2018483
Whoa (Mind In Awe)15/12/2018502
Guardian Angel15/12/2018951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1702/09/20174136
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)16/12/2017791
?24/03/2018147
Skins15/12/201838
Presents Members Only Vol. 426/01/2019393
Bad Vibes Forever14/12/2019272
 

Rio Santana   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Carlos Andrez   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Judah Amar   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?