XXXTentacion - Whoa (Mind In Awe)

Nummer

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/12/2018 (Positie 50)
Laatste week notering:22/12/2018 (Positie 91)
Piekpositie:50 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:21368 (61 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 44 / Weken: 1
fr  Piek: 94 / Weken: 2
nl  Piek: 50 / Weken: 2
se  Piek: 44 / Weken: 4
no  Piek: 35 / Weken: 1
it  Piek: 77 / Weken: 1
nz  Piek: 27 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:37SkinsBad Vibes Forever / Empire
1441480826
Album
Digital
07/12/2018

XXXTentacion   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jocelyn Flores16/09/2017178
Sad!10/03/2018335
Moonlight24/03/20181521
Changes24/03/20182010
The Remedy For A Broken Heart (Why Am I So In Love)24/03/2018533
Fuck Love (XXXTentacion feat. Trippie Redd)23/06/2018452
Everybody Dies In Their Nightmares23/06/2018582
Look At Me!30/06/2018731
Falling Down (Lil Peep & XXXTentacion)29/09/2018245
Don't Cry (Lil Wayne feat. XXXTentacion)06/10/2018631
Arms Around You (XXXTentacion x Lil Pump feat. Maluma & Swae Lee)03/11/2018169
Bad!17/11/2018483
Whoa (Mind In Awe)15/12/2018502
Guardian Angel15/12/2018951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1702/09/20174150
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)16/12/2017791
?24/03/2018161
Skins15/12/201838
Presents Members Only Vol. 426/01/2019393
Bad Vibes Forever14/12/2019272
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83XXXTentacion - Whoa (Mind In Awe) (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Een voor mij persoonlijk net iets te langzaam en saai gezongen plaatje uit begin december 2018 door en van de Amerikaanse zanger, rapper en songschrijver: "Jahseh Dwayne Ricardo Onfroy" (☼ 23 januari 1998 – † 18 juni, 2019), alias: "XXXTentacion" ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?