XXXTentacion - The Remedy For A Broken Heart (Why Am I So In Love)

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Jahseh Onfroy
John Cunningham [II]
Producer:John Cunningham [II]
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/03/2018 (Positie 96)
Laatste week notering:30/06/2018 (Positie 53)
Piekpositie:53 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:19820 (88 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 36 / Weken: 4
de  Piek: 73 / Weken: 2
at  Piek: 48 / Weken: 2
fr  Piek: 50 / Weken: 9
nl  Piek: 53 / Weken: 3
se  Piek: 41 / Weken: 4
no  Piek: 31 / Weken: 1
dk  Piek: 30 / Weken: 2
it  Piek: 67 / Weken: 3

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:40?Caroline / Bad Vibes Forever
00842812106736
Album
Digital
16/03/2018

XXXTentacion   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jocelyn Flores16/09/2017178
Sad!10/03/2018335
Moonlight24/03/20181521
Changes24/03/20182010
The Remedy For A Broken Heart (Why Am I So In Love)24/03/2018533
Fuck Love (XXXTentacion feat. Trippie Redd)23/06/2018452
Everybody Dies In Their Nightmares23/06/2018582
Look At Me!30/06/2018731
Falling Down (Lil Peep & XXXTentacion)29/09/2018245
Don't Cry (Lil Wayne feat. XXXTentacion)06/10/2018631
Arms Around You (XXXTentacion x Lil Pump feat. Maluma & Swae Lee)03/11/2018169
Bad!17/11/2018483
Whoa (Mind In Awe)15/12/2018502
Guardian Angel15/12/2018951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1702/09/20174103
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)16/12/2017791
?24/03/2018133
Skins15/12/201838
Presents Members Only Vol. 426/01/2019393
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.14 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ En toch wat tegenvallend plaatje uit eind februari 2018 door de 20 jarige Amerikaanse rapper, zanger en songschrijver: "Jahseh Dwayne Onfroy", alias: "XXXTentacion" !!! Met moeite: 2 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?