XXXTentacion - Sad!

Cover XXXTentacion - Sad!
Digital
Caroline / Bad Vibes Forever 00842812106101

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Jahseh Onfroy
John Cunningham [II]
Producer:John Cunningham [II]
Gecoverd door:Chico Rose feat. Afrojack (Sad)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/03/2018 (Positie 79)
Laatste week notering:12/01/2019 (Positie 87)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:35
Positie aller tijden:1079 (1587 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 40
de  Piek: 12 / Weken: 24
at  Piek: 5 / Weken: 22
fr  Piek: 8 / Weken: 52
nl  Piek: 3 / Weken: 35
be  Piek: 15 / Weken: 8 (V)
  Piek: 20 / Weken: 6 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 49
fi  Piek: 12 / Weken: 6
no  Piek: 6 / Weken: 20
dk  Piek: 2 / Weken: 27
it  Piek: 17 / Weken: 24
es  Piek: 45 / Weken: 14
au  Piek: 4 / Weken: 32
nz  Piek: 3 / Weken: 25

Tracks

02/03/2018
Digital Caroline / Bad Vibes Forever 00842812106101 (UMG) / EAN 0842812106101
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sad!
  2:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:46Sad!Caroline / Bad Vibes Forever
00842812106101
Single
Digital
02/03/2018
2:46?Caroline / Bad Vibes Forever
00842812106736
Album
Digital
16/03/2018
2:49Hitzone 85Sony
19075834132
Compilatie
CD
20/04/2018

XXXTentacion   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jocelyn Flores16/09/2017178
Sad!10/03/2018335
Moonlight24/03/20181521
Changes24/03/20182010
The Remedy For A Broken Heart (Why Am I So In Love)24/03/2018533
Fuck Love (XXXTentacion feat. Trippie Redd)23/06/2018452
Everybody Dies In Their Nightmares23/06/2018582
Look At Me!30/06/2018731
Falling Down (Lil Peep & XXXTentacion)29/09/2018245
Don't Cry (Lil Wayne feat. XXXTentacion)06/10/2018631
Arms Around You (XXXTentacion x Lil Pump feat. Maluma & Swae Lee)03/11/2018169
Bad!17/11/2018483
Whoa (Mind In Awe)15/12/2018502
Guardian Angel15/12/2018951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1702/09/20174112
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)16/12/2017791
?24/03/2018133
Skins15/12/201838
Presents Members Only Vol. 426/01/2019393
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.82 (Reviews: 51)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een relax plaatje uit eind februari 2018 door de 20 jarige Amerikaanse rapper, zanger en songschrijver: "Jahseh Dwayne Onfroy", alias: "XXXTentacion" !!! Goed voor nog net 4 sterrren ☺!!!

bluezombie
****
.

irelander
****
Pretty catchy chorus and quite like the production throughout as well.

Jeroen68
**
Saaie plaat

DeejayDave
**
Deze man begint aardig te scoren wereldwijd. Het waarom is mij nog een beetje een raadsel. Deze single is niet bepaald een hoogvlieger.

skizzo
*
Trash.

nirvanamusic87
***
Like the beat but the rest is quite dull. UK#5 and Ireland#8.

Re-entry:UK#5 June 2018 RIP Jahseh Onfroy

naamloos
*
Kan mij niet bekoren.

bryc3
****
The beat is really good. The chorus is nice although the line about threatening suicide if someone breaks up with you is f***ed up. The verse has a nice flow to it although he starts to mumble at times and its a decent song overall.

Kaahu Leef
*****
Great song with an extremely important message about suicide. Its quite short but is just a great listen

jayj95
**
Not a fan of this, it just sounds like 3 minutes of mumbling. Sad at how it became popular again.
Laatst gewijzigd: 02/08/2019 16:06

BeansterBarnes
**
Sad! That this is as big as it was.

VNN
*
Een van mijn minst favoriete nummers allertijden
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?