XXXTentacion - 17

Cover XXXTentacion - 17
Cover

Album

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/09/2017 (Positie 12)
Laatste week notering:24/10/2020 (Positie 69)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:165
Positie aller tijden:72 (7400 Punten)
Combialbum:02/09/2017 / Piek: 5 / Weken: 74
In de landen:
ch  Piek: 26 / Weken: 5
at  Piek: 21 / Weken: 5
fr  Piek: 16 / Weken: 119
nl  Piek: 4 / Weken: 165
be  Piek: 9 / Weken: 164 (V)
  Piek: 16 / Weken: 147 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 165
fi  Piek: 4 / Weken: 124
no  Piek: 1 / Weken: 153
dk  Piek: 2 / Weken: 81
it  Piek: 3 / Weken: 43
au  Piek: 29 / Weken: 1
nz  Piek: 2 / Weken: 102

Tracks

25/08/2017
Digital Bad Vibes Forever / Empire 888915443767 / EAN 0888915443767
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Explanation
  0:50
2.Jocelyn Flores
  1:59
3.Depression & Obsession
  2:24
4.Everybody Dies In Their Nightmares
  1:35
5.Revenge
  2:00
6.Save Me
  2:43
7.Dead Inside (Interlude)
  1:26
8.XXXTentacion feat. Trippie Redd - Fuck Love
  2:26
9.Carry On
  2:09
10.Orlando
  2:43
11.Ayala (Outro)
  1:39
   
17/01/2020
CD Empire ERE442 / EAN 0888915508503
Toon detailsAlles beluisteren
   
17/01/2020
LP Empire ERE436 / EAN 0888915663776
Toon detailsAlles beluisteren
   

XXXTentacion   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jocelyn Flores16/09/2017178
Sad!10/03/2018335
Moonlight24/03/20181521
Changes24/03/20182010
The Remedy For A Broken Heart (Why Am I So In Love)24/03/2018533
Fuck Love (XXXTentacion feat. Trippie Redd)23/06/2018452
Everybody Dies In Their Nightmares23/06/2018582
Look At Me!30/06/2018731
Falling Down (Lil Peep & XXXTentacion)29/09/2018245
Don't Cry (Lil Wayne feat. XXXTentacion)06/10/2018631
Arms Around You (XXXTentacion x Lil Pump feat. Maluma & Swae Lee)03/11/2018169
Bad!17/11/2018483
Whoa (Mind In Awe)15/12/2018502
Guardian Angel15/12/2018951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1702/09/20174165
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)16/12/2017791
?24/03/2018176
Skins15/12/201838
Presents Members Only Vol. 426/01/2019393
Bad Vibes Forever14/12/2019272
 

XXXTentacion

17 (XXXTentacion)
Skins (XXXTentacion)

Reviews

Puntengemiddelde: 5XXXTentacion - 17 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

kobodrills
*****
Am tryin to get used to his sound!!

https://360musicng.org/xxxtentacion-17-album-stream/
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?