XTC - Senses Working Overtime

Cover XTC - Senses Working Overtime
7" EP
Virgin 103.988

Nummer

Jaar:1981
Muziek/Tekst:Andy Partridge
Producer:Hugh Padgham
XTC
Gecoverd door:Mandy Moore
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/02/1982 (Positie 39)
Laatste week notering:03/04/1982 (Positie 46)
Piekpositie:34 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:9977 (433 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 34 / Weken: 7
be  Piek: 31 / Weken: 4 (V)
nz  Piek: 37 / Weken: 1

Tracks

12/1981
7" EP Virgin 103.988
Toon detailsAlles beluisteren
1.Senses Working Overtime
  4:30
2.Blame The Weather
3:37
3.Tissue Tigers (The Arguers)
3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:30Senses Working OvertimeVirgin
103.988
Single
7" EP
12/1981
4:45English SettlementVirgin
V 2223
Album
LP
12/02/1982
4:50English SettlementVirgin
204 446
Album
LP
12/02/1982
4:30Hit Singles 10Ariola
204.674
Compilatie
LP
1982
4:33Waxworks - Some Singles 1977-1982Virgin
V 2251
Album
LP
1982
»» alles tonen

XTC   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Making Plans For Nigel17/11/1979315
Senses Working Overtime20/02/1982347
The Disappointed18/04/1992685
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
English Settlement27/02/1982147
Mummer24/09/1983293
Nonesuch23/05/1992725
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.26 (Reviews: 53)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
14/06/2007 23:02
Snormobiel Beusichem
****
▓ De plaat wil in het begin maar niet opgang komen, maar als hij dan opgang komt is hij niet meer te stoppen deze plaat van de formatie "XTC" uit eind februari 1982 (Holland) !!! Toch nog net 4 sterren waard !!! Was ook niet zo'n groot succes in Holland !!! (NL Top 40: 5 wk / # 22) !!!

Topbart
*****
Heerlijke plaat vind ik dat!!!!!

Hijinx
*****
Really fun and enjoyable track, particularly when the chorus kicks in. One of my favourites from XTC.
Laatst gewijzigd: 09/05/2012 17:55

Sincubus
*****
Deze plaat heb ik pas een week ontdekt (shame on me!) doordat Radio 10 Gold 80ties hits hem zo vaak draait!

Eerst vond ik het niets, maar hoe meer ik hem hoor hoe beter hij gaat klinken!

naamloos
***
De enige hit voor dit bandje. Bescheiden Top 40 hit.

Richard (NL)
*****
Gewoon een goede somg.

BeansterBarnes
*****
Peaked at #12 in Australia, 1982.

musikmannen
*****
Good
Laatst gewijzigd: 16/12/2012 20:57

Paskalis II
****
Nice.

matty d
**
2 stars

ericwyns
****
De Britse formatie "XTC" scoorde met dit new-wavenummer anno 1982 een kleine hit in de officiële Vlaamse charts: vier weken notering met een piekpositie op nummer 31. Omwille van het leuk refrein vier sterren. Eigenlijk vind ik hun "Making Plans For Nigel" geslaagder.

Effluvium1
*****
Their best track IMO - such a fun track that's more British-sounding than the Queen.

DaveNT
****
1,2,3,4,5 senses working overtime
A good listen and one of those songs where the accent adds to that listening enjoyment. 3.5*

Jeroen68
******
Geweldig nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?