Wolter Kroes - Formidabel

Cover Wolter Kroes - Formidabel
CD
Dino 7467594

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/10/2016 (Positie 15)
Laatste week notering:10/12/2016 (Positie 61)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:6625 (426 Punten)
Combialbum:15/10/2016 / Piek: 16 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 15 / Weken: 8

Tracks

07/10/2016
CD Dino 7467594 / EAN 8717774675946
Toon detailsAlles beluisteren
1.Formidabel
2:19
2.L-O-V-E (Liefde)
2:35
3.Wat is het leven toch mooi
2:22
4.De dwaasheid van mijn jeugd (2016)
3:26
5.Dat is de liefde
2:54
6.Niemand anders (2016)
3:25
7.Zonder jou
4:16
8.Engel van mijn dromen
3:15
9.Dans nog een keer met mij
3:39
10.Het is nu of nooit meer
3:14
11.Jij hebt je hart verloren
3:51
12.Wolter Kroes & Romana Bruintjes - Die mooie tijd van toen
2:44
13.De rat van de stad
3:14
   

Wolter Kroes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Laat me los10/06/1995357
Geen seconde zonder jou28/10/1995383
Bolero31/05/1997586
Ik heb de hele nacht liggen dromen11/03/20001813
Jij bent alles voor mij22/07/20002810
Lekker in mijn vel23/12/2000569
Ik ben je prooi (Remix 2000)23/12/2000651
Niemand anders28/04/2001368
Ik wil je nu30/03/2002467
Je maakt me gek03/08/2002555
Papa heb je even tijd10/01/2004961
Mag ik met je mee?08/05/2004473
Met de gordijnen dicht13/11/2004429
Als de muziek begint09/04/2005147
Wat een heerlijke dag13/08/2005710
Laat me zweven17/12/2005117
Ik voel me goed01/04/2006357
We scoren we winnen! (Harry & Wolter)03/06/2006514
Geen dag voorbij16/09/2006774
Ik heb de hele nacht liggen dromen... (Guillermo & Tropical Danny met Wolter Kroes)21/10/2006289
Niet normaal18/08/2007412
Donker om je heen (André Hazes & Wolter Kroes)16/02/2008106
Viva Hollandia29/03/2008117
Groener gras22/11/2008266
Sjalalala (Geniet van elke dag)27/06/20091010
Ik ben je prooi 201013/03/2010109
Viva Hollandia WK 201015/05/2010310
Laat de zomer in je hart09/07/201176
Breken van de lijn (Wolter Kroes & Pearl Jozefzoon)10/09/2011710
Ben je ook voor Nederland? - De geluksvogeltjesdans (Wolter Kroes, Yes-R & Ernst Daniël Smid)26/05/201245
Meer dan ooit10/11/2012981
Kerst op zijn best15/12/2012482
Ik ben je prooi (Wolter Kroes & Isabella)30/08/201412
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Laat me los21/10/1995696
Niemand anders12/08/2000674
24 uur per dag07/12/2002562
Het beste van Wolter Kroes live27/12/2003961
Live in Ahoy12/02/2005329
Laat me zweven24/09/200587
Langzaam11/11/200674
Echt niet normaal!17/05/20081512
Feest met Wolter Kroes23/07/2011892
Tussen jou en mij01/10/2011119
Formidabel15/10/2016158
We gaan nog even door20/10/2018411
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live In Concert In de Heineken Music Hall [DVD]21/06/2003117
Live in Ahoy [DVD]19/02/200519
Uit & thuis [DVD]17/06/200667
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Wolter Kroes - Formidabel (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Net zoals de titel zegt: Formidabel
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?