Within Temptation - Resist

Cover Within Temptation - Resist
LP
Vertigo 060257701904
Digital Deluxe
Vertigo 00602577076091
Digital Extended Deluxe
Vertigo 00602577347641
Cover Within Temptation - Resist
CD
Vertigo Berlin 00602577019005

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/02/2019 (Positie 2)
Laatste week notering:09/03/2019 (Positie 87)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:7670 (341 Punten)
Combialbum:09/02/2019 / Piek: 2 / Weken: 4
Vinyl 33:09/02/2019 / Piek: 1 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 7
de  Piek: 1 / Weken: 9
at  Piek: 4 / Weken: 4
fr  Piek: 22 / Weken: 5
nl  Piek: 2 / Weken: 5
be  Piek: 2 / Weken: 15 (V)
  Piek: 5 / Weken: 10 (W)
se  Piek: 11 / Weken: 1
fi  Piek: 4 / Weken: 1
it  Piek: 84 / Weken: 1
es  Piek: 20 / Weken: 4
pt  Piek: 13 / Weken: 5
au  Piek: 13 / Weken: 1

Tracks

01/02/2019
CD Vertigo Berlin 00602577019005 (UMG) / EAN 0602577019005
01/02/2019
Digital Vertigo Berlin 00602577018978 (UMG) / EAN 0602577018978
Toon detailsAlles beluisteren
1.Within Temptation feat. Jacoby Shaddix - The Reckoning
  4:11
2.Endless War
  4:09
3.Within Temptation feat. Anders Fridén - Raise Your Banner
  5:34
4.Supernova
  5:36
5.Holy Ground
  4:10
6.In Vain
  4:25
7.Within Temptation feat. Jasper Steverlinck - Firelight
  4:47
8.Mad World
  4:57
9.Mercy Mirror
  3:49
10.Trophy Hunter
  5:51
   
01/02/2019
Limited Boxset - CD Vertigo 060257701901 (UMG) / EAN 0602577019012
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
T-Shirt L
   
01/02/2019
Limited Boxset - CD Vertigo 060257724633 (UMG) / EAN 0602577246333
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
T-Shirt M
   
01/02/2019
Deluxe - Digital Vertigo 00602577076091 (UMG) / EAN 0602577076091
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/02/2019
Extended Deluxe - Digital Vertigo 00602577347641 (UMG) / EAN 0602577347641
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/02/2019
Limited Boxset - CD Vertigo 060257724635 (UMG) / EAN 0602577246357
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
T-Shirt XL
   
01/02/2019
LP Vertigo 060257701904 (UMG) / EAN 0602577019043
Toon detailsAlles beluisteren
   

Within Temptation   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ice Queen23/06/2001224
Mother Earth11/05/20021515
Running Up That Hill17/05/2003712
Stand My Ground30/10/2004515
Memories05/02/20051812
Angels11/06/2005812
What Have You Done (Within Temptation feat. Keith Caputo)24/02/2007713
Frozen23/06/2007117
All I Need17/11/2007139
Forgiven20/09/200897
Utopia (Within Temptation feat. Chris Jones)31/10/2009525
Faster29/01/20111113
Crazy29/09/20121001
Grenade03/11/2012733
Paradise (What About Us?) (Within Temptation feat. Tarja)05/10/2013801
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mother Earth16/12/2000357
Enter02/02/20023220
The Silent Force20/11/2004156
The Heart Of Everything17/03/2007152
Black Symphony (Within Temptation & The Metropole Orchestra)27/09/2008334
An Acoustic Night At The Theatre07/11/2009411
The Unforgiving02/04/2011236
The Q Music Sessions27/04/2013512
Hydra08/02/2014121
Let Us Burn - Elements & Hydra Live In Concert22/11/2014514
Resist09/02/201925
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mother Earth Tour [DVD]07/12/2002215
The Silent Force Tour [DVD]26/11/2005234
Black Symphony [DVD] (Within Temptation & The Metropole Orchestra)27/09/2008433
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Within Temptation - Resist (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
***
Op zijn zachts gezegd: een enorme tegenvaller dit album.
Jammer. Ze kunnen zoveel beter

gherkin
*****
Ik zou hun meest recente album niet direct hun beste durven noemen, maar op zich is het in mijn ogen toch ook best wel een heel geslaagd album.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?