Within Temptation - Deceiver Of Fools

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Robert Westerholt
Sharon den Adel
Producer:Oscar Holleman
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:34Mother EarthDSFA
DSFA1021
Album
CD
2000
7:35Mother EarthBMG
82876519352
Album
CD
14/04/2003
7:34Mother EarthGun / Supersonic
82876 56823 1
Album
LP
13/10/2003
Live At Lowlands 20028:15Running Up That HillGun / Supersonic
82876 59824 2
Single
CD-Maxi
16/02/2004
7:34Mother Earth + The Silent Force [2 Original Albums]Sony
88883737812
Album
CD
12/08/2013

Within Temptation   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ice Queen23/06/2001224
Mother Earth11/05/20021515
Running Up That Hill17/05/2003712
Stand My Ground30/10/2004515
Memories05/02/20051812
Angels11/06/2005812
What Have You Done (Within Temptation feat. Keith Caputo)24/02/2007713
Frozen23/06/2007117
All I Need17/11/2007139
Forgiven20/09/200897
Utopia (Within Temptation feat. Chris Jones)31/10/2009525
Faster29/01/20111113
Crazy29/09/20121001
Grenade03/11/2012733
Paradise (What About Us?) (Within Temptation feat. Tarja)05/10/2013801
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mother Earth16/12/2000357
Enter02/02/20023220
The Silent Force20/11/2004156
The Heart Of Everything17/03/2007152
Black Symphony (Within Temptation & The Metropole Orchestra)27/09/2008334
An Acoustic Night At The Theatre07/11/2009411
The Unforgiving02/04/2011236
The Q Music Sessions27/04/2013512
Hydra08/02/2014121
Let Us Burn - Elements & Hydra Live In Concert22/11/2014514
Resist09/02/201925
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mother Earth Tour [DVD]07/12/2002215
The Silent Force Tour [DVD]26/11/2005234
Black Symphony [DVD] (Within Temptation & The Metropole Orchestra)27/09/2008433
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.07 (Reviews: 27)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Peter-Floortjefan
******
Duurt even voordat ze echt beginnen, maar een gewelig goed nummer!

Rootje
******
Wat een geniale plaat is dit. Mooie symbiose tussen klassiek en metal. Magistraal. Volume hoog en genieten. Sharon den Adel bewijst een van Nederlands beste zangeressen te zijn. Zo mooi, zo zuiver.

gherkin
******
Topmuziek van Within Temptation.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?