Wham! - The Best Of Wham! - If You Were There...

Cover Wham! - The Best Of Wham! - If You Were There...
CD
Epic 489020 2

Album

Jaar:1997
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/11/1997 (Positie 98)
Laatste week notering:28/02/1998 (Positie 81)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:4702 (676 Punten)
Midprice:07/01/2017 / Piek: 44 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 28 / Weken: 7
de  Piek: 40 / Weken: 13
at  Piek: 23 / Weken: 11
fr  Piek: 97 / Weken: 6
nl  Piek: 18 / Weken: 13
be  Piek: 5 / Weken: 17 (V)
  Piek: 6 / Weken: 18 (W)
fi  Piek: 35 / Weken: 2
it  Piek: 81 / Weken: 1
au  Piek: 29 / Weken: 8
nz  Piek: 29 / Weken: 4

Tracks

24/11/1997
CD Epic 489020 2 (Sony) / EAN 5099748902023
Toon detailsAlles beluisteren
1.If You Were There
  3:43
2.I'm Your Man
  4:06
3.Everything She Wants (Remix)
  6:29
4.Club Tropicana
  4:30
5.Wake Me Up Before You Go-Go
  3:51
6.Like A Baby
  4:16
7.Freedom
  5:20
8.The Edge Of Heaven
  4:37
9.Wham Rap!
  6:46
10.Young Guns (Go For It)
  3:41
11.Last Christmas (Pudding Mix)
  6:48
12.Where Did Your Heart Go?
  4:52
13.Everything She Wants ('97)
6:01
14.I'm Your Man ('96)
4:32
   

Wham!   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Young Guns (Go For It)18/12/1982911
Wham Rap! (Enjoy What You Do)05/03/198398
Bad Boys25/06/1983267
Club Tropicana01/10/1983148
Club Fantastic Megamix07/01/1984442
Wake Me Up Before You Go-Go09/06/1984116
Freedom20/10/1984315
Last Christmas15/12/19842106
Everything She Wants15/12/1984212
Everything She Wants / Last Christmas15/12/1984212
I'm Your Man30/11/1985311
The Edge Of Heaven21/06/1986112
Where Did Your Heart Go?25/10/1986374
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fantastic16/07/1983848
Make It Big17/11/1984145
The Final12/07/1986174
The Best Of Wham! - If You Were There...29/11/19971813
Original Album Classics14/01/2017961
Last Christmas (Soundtrack / George Michael & Wham!)16/11/2019136
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.47Wham! - The Best Of Wham! - If You Were There... (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
16/12/2006 18:06
Snormobiel Beusichem
****
▓ Voor de liefhebbers van "Wham" !!! Al hun grootste successen staan er op deze CD uit eind 1997 / begin 1998 vermeld !!! Ik als neutrale luisteraar vind hem toch nog steeds 4 sterren waard !!! Veel leuke, maar ook mindere leuke platen !!!

Topbart
****
prima verzamelaar van Wham! uit 1997 maar als je ''The final'' uit 1986 al hebt, is deze eigenlijk overbodig

Bearcat
*****
Prima verzamelaar
Muziek die je altijd kunnen blijven horen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?