Wesly Bronkhorst - Amalia

Cover Wesly Bronkhorst - Amalia
Digital
NRGY 1626873916 (nl)
Cover Wesly Bronkhorst - Amalia
Digital
NRGY 1630165903 (nl)
Cover Wesly Bronkhorst - Amalia
Digital
NRGY 1649381280 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/02/2023 (Positie 91)
Laatste week notering:24/02/2024 (Positie 59)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:50
Positie aller tijden:428 (2370 Punten)
Radio NL:11/06/2022 / Piek: 3 / Weken: 26
Single Tip:30/07/2022 / Piek: 2 / Weken: 20
In de landen:
nl  Piek: 15 / Weken: 50

Tracks

02/06/2022
Digital NRGY 1626873916 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Amalia
2:37
   
02/06/2022
Digital NRGY 1630165903 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Amalia (Orkestband)
2:37
   
14/10/2022
Digital NRGY 1649381280 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wesly Bronkhorst feat. Opgeblazen - Amalia (Remix)
2:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Orkestband2:37AmaliaNRGY
1630165903
Single
Digital
02/06/2022
2:37AmaliaNRGY
1626873916
Single
Digital
02/06/2022
2:37De grootste Hollandse hits - zomer 2022NRGY
NRCD 4801862
Compilatie
CD
08/07/2022
Remix2:32AmaliaNRGY
1649381280
Single
Digital
14/10/2022
2:37De grootste Hollandse hits Jaaroverzicht 2022NRGY
0602448953070
Compilatie
CD
02/12/2022
»» alles tonen

Wesly Bronkhorst   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De lucht was blauw14/07/2007315
Kom maar bij mij15/12/2007761
Oranje is voor iedereen07/06/2008781
WY24/07/2010573
Jij en ik08/10/2011772
Kom allemaal maar in mijn armen07/04/2012821
Als jij had gedacht04/05/2013951
De eerste kus19/10/2013374
Ik ga maar06/09/2014204
Amalia18/02/20231550
Gap (Wesly Bronkhorst & Bizzey)20/01/2024831
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wesly Bronkhorst19/10/2013225
Op weg28/11/2015741
1513/05/2017343
15 jaar - Live in het Concertgebouw Amsterdam16/12/2017941
Trots15/12/2018273
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33Wesly Bronkhorst - Amalia (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Héél mooie single

Rootje
*
Trieste bedoeling. Over iemand zingen die je toch niet zal zien staan. Zou prinses Amalia dit nu echt leuk vinden? Ik denk van niet. Die zal voor mannen/ artiesten gaan met meer (muzikaal) niveau.

Mark1984
******
Dikke zomer kneiter!

Topbart
**
gauw vergeten, zeer laag niveau

Bearcat
**
Matig

wvernooij
*****
Wereldschijf
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?