Weezer - The End Of The Game

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Rivers Cuomo
Tim Pagnotta
Producer:Suzy Shinn
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

13/09/2019
Digital Crush / Atlantic - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.The End Of The Game
  3:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:02The End Of The GameCrush / Atlantic
-
Single
Digital
13/09/2019

Weezer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Buddy Holly01/07/1995276
Hash Pipe07/07/2001741
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Weezer (The Blue Album)08/07/1995489
Pinkerton12/10/1996944
Maladroit01/06/2002951
Make Believe14/05/2005822
Hurley18/09/2010981
Weezer (The White Album)09/04/2016492
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Weezer heeft nieuw werk en ik vind het best wel tof klinken.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?