Weezer - OK Human

Cover Weezer - OK Human
Digital
Atlantic 075679799715

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vinyl 33:20/02/2021 / Piek: 30 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 32 / Weken: 1
de  Piek: 35 / Weken: 1
be  Piek: 129 / Weken: 1 (V)
  Piek: 43 / Weken: 1 (W)

Tracks

29/01/2021
Digital Atlantic 075679799715 (Warner) / EAN 0075679799715
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/02/2021
CD Atlantic 7567864584 (Warner) / EAN 0075678645846
Toon detailsAlles beluisteren
1.All My Favorite Songs
  3:22
2.Aloo Gobi
  3:03
3.Grapes Of Wrath
  2:50
4.Numbers
  3:20
5.Playing My Piano
  2:36
6.Mirror Image
  1:17
7.Screens
  2:11
8.Bird With A Broken Wing
  3:51
9.Dead Roses
  2:17
10.Everything Happens For A Reason
  0:23
11.Here Comes The Rain
  2:27
12.La Brea Tar Pits
  2:50
   
12/02/2021
LP Atlantic 7567864585 (Warner) / EAN 0075678645853
Toon detailsAlles beluisteren
   

Weezer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Buddy Holly01/07/1995276
Hash Pipe07/07/2001741
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Weezer (The Blue Album)08/07/1995489
Pinkerton12/10/1996944
Maladroit01/06/2002951
Make Believe14/05/2005822
Hurley18/09/2010981
Weezer (The White Album)09/04/2016492
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Weezer - OK Human (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
En plots was daar een nieuw album van Weezer. Gelukkig ook vooral een album met de nodige hoeveelheid fijne liedjes om wel van een geslaagde bedoeling te kunnen spreken.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?