Waylon - Human

Cover Waylon - Human
Digital
Waymore 190296848094 (nl)

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/12/2019 (Positie 6)
Laatste week notering:07/12/2019 (Positie 6)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:11770 (95 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 1

Tracks

29/11/2019
Digital Waymore 190296848094 (Warner) [nl] / EAN 0190296848094
Toon detailsAlles beluisteren
   

Waylon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wicked Way15/08/2009810
Hey02/01/2010436
Happy Song17/04/20104610
The Escapist08/10/2011279
Lose It07/04/2012436
Grasping Song08/03/2014422
Love Drunk13/09/2014682
Mis je zo graag (Claudia de Breij & Waylon)23/01/2016722
Outlaw In 'Em10/03/2018402
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wicked Ways05/09/2009380
After All12/11/2011840
Heaven After Midnight13/09/2014116
Seeds26/11/2016716
The World Can Wait21/04/2018112
Human07/12/201961
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?