Was (Not Was) - Papa Was A Rolling Stone

Cover Was (Not Was) - Papa Was A Rolling Stone
7" Single
Fontana / Phonogram 875 436-7 (de)
12" Maxi
Fontana / Phonogram 875 437-1 (au)

Charts

Binnenkomst:07/07/1990 (Positie 76)
Laatste week notering:15/09/1990 (Positie 97)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:6725 (635 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 15
de  Piek: 14 / Weken: 18
at  Piek: 15 / Weken: 14
nl  Piek: 14 / Weken: 11
be  Piek: 40 / Weken: 1 (V)
nz  Piek: 22 / Weken: 8

Tracks

14/05/1990
7" Single Fontana / Phonogram 875 436-7 [de] / EAN 0042287543672
Toon detailsAlles beluisteren
1.Papa Was A Rolling Stone (Edit)
  4:12
2.Ballad Of You
2:17
   
09/07/1990
12" Maxi Fontana / Phonogram 875 437-1 [au] / EAN 0042287543719
Toon detailsAlles beluisteren
1.Papa Was A Rolling Stone (LP)
  6:42
2.Ballad Of You
2:22
3.Papa Was A Rolling Stone (Instrumental)
6:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Edit4:12Papa Was A Rolling StoneFontana / Phonogram
875 436-7
Single
7" Single
14/05/1990
LP6:42Papa Was A Rolling StoneFontana / Phonogram
875 437-1
Single
12" Maxi
09/07/1990
Instrumental6:42Papa Was A Rolling StoneFontana / Phonogram
875 437-1
Single
12" Maxi
09/07/1990
6:42Alf's Super Hitparade [1990/2]Polystar
845 078-2
Compilatie
CD
1990
4:12Now That's What I Call Music! 1990 [The Millennium Series]Virgin
NOWMIL-1990 / 5202832
Compilatie
CD
21/06/1999
»» alles tonen

Was (Not Was)   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Walk The Dinosaur24/10/19871011
Spy In The House Of Love27/02/19881610
Out Come The Freaks21/05/1988864
Papa Was A Rolling Stone07/07/19901411
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Up, Dog?30/04/1988572
Are You Okay?28/07/1990826
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.07 (Reviews: 70)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/03/2007 16:48
Snormobiel Beusichem
**
▓ Ik heb altijd van de muziek van "Was (Not Was)" gehouden !!! Met uitzondering van deze cover uit juli 1990, die ik van begin af aan zeer beroerd & afschuwelijk vond !!! Terug te vinden op hun album: "Are You Okay" uit 1990 !!! Nog net 2 sterren !!! (NL Top 40: 7 wk / # 13) !!!

Topbart
*****
lekkere cover van The Temptations. Ik vind dat Was (not Was) er een geheel eigen draai aan heeft gegeven. Prima!!!!

bluezombie
***
Average!

gherkin
*****
Plezante versie van Was (Not Was).

tigerlover
**
ben totaal niet onder de indruk van deze versie

oldhits70s80s
****
Pretty good stuff.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?