Was (Not Was) - Ballad Of You

Nummer

Jaar:1990
Muziek/Tekst:Don Was
David Was
Producer:The Dynamic Adolescents
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:17Papa Was A Rolling StoneFontana / Phonogram
875 436-7
Single
7" Single
14/05/1990
2:22Papa Was A Rolling StoneFontana / Phonogram
875 437-1
Single
12" Maxi
09/07/1990

Was (Not Was)   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Walk The Dinosaur24/10/19871011
Spy In The House Of Love27/02/19881610
Out Come The Freaks21/05/1988864
Papa Was A Rolling Stone07/07/19901411
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Up, Dog?30/04/1988572
Are You Okay?28/07/1990826
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

tigerlover
*
verschrikkelijke plaat, heeft niets met muziek te maken
Laatst gewijzigd: 10/01/2014 23:40
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?