Vandenberg's Moonkings - Vandenberg's Moonkings

Cover Vandenberg's Moonkings - Vandenberg's Moonkings
Cover
Cover Vandenberg's Moonkings - Vandenberg's Moonkings
CD
Mascot M 7409 5

Album

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/03/2014 (Positie 3)
Laatste week notering:05/04/2014 (Positie 35)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:6516 (410 Punten)
Combialbum:01/03/2014 / Piek: 4 / Weken: 6
In de landen:
ch  Piek: 92 / Weken: 1
nl  Piek: 3 / Weken: 6
be  Piek: 169 / Weken: 1 (V)

Tracks

19/02/2014
CD Victor VICP-65209 [jp] / EAN 4988002667833
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lust And Lies
  3:57
2.Close To You
  4:10
3.Good Thing
  3:49
4.Breathing
  3:46
5.Steal Away
  3:13
6.Line Of Fire
  4:10
7.Out Of Reach
  3:40
8.Feel It
  3:16
9.Leave This Town
  4:21
10.One Step Behind
  4:40
11.Leeches
  4:25
12.Nothing Touches
  3:09
13.Vandenberg's Moonkings feat. David Coverdale - Sailing Ships
  4:55
Bonus Track
14.Line Of Fire (Extended Version)
  4:36
   
24/02/2014
CD Mascot M 7409 5 / EAN 0819873010579
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lust And Lies
  3:57
2.Close To You
  4:10
3.Good Thing
  3:49
4.Breathing
  3:46
5.Steal Away
  3:13
6.Line Of Fire
  4:10
7.Out Of Reach
  3:40
8.Feel It
  3:16
9.Leave This Town
  4:21
10.One Step Behind
  4:40
11.Leeches
  4:25
12.Nothing Touches
  3:09
13.Vandenberg's Moonkings feat. David Coverdale - Sailing Ships
  4:55
   
24/02/2014
LP Mascot M74091 / EAN 0819873010562
Toon detailsAlles beluisteren
   

Vandenberg   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burning Heart12/03/19832113
Different Worlds12/11/1983177
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vandenberg11/09/1982196
Heading For A Storm10/12/1983148
Alibi14/09/1985185
The Definitive13/03/2004803
Vandenberg's Moonkings (Vandenberg's Moonkings)01/03/201436
MK II (Vandenberg's Moonkings)11/11/2017291
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?