VanVelzen - The Rush Of Life

Cover VanVelzen - The Rush Of Life
CD-Single
T2 T2CS2012002 (nl)

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Peter Kvint
Simon Gitsels
Roel van Velzen
Producer:Holger Schwedt
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/02/2012 (Positie 57)
Laatste week notering:19/05/2012 (Positie 79)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:7568 (564 Punten)
Download:10/03/2012 / Piek: 16 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 16 / Weken: 13

Tracks

27/02/2012
CD-Single T2 T2CS2012002 [nl] / EAN 8713545212587
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Rush Of Life
3:53
2.Too Good To Lose (Live & Acoustic recorded At Giel VARA/3FM 16/6/2011)
3:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:53The Rush Of LifeT2
T2CS2012002
Single
CD-Single
27/02/2012
3:51Hitzone 61USM
5337983
Compilatie
CD
20/04/2012

VanVelzen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Get Higher07/10/20062612
Burn13/01/20071420
Deep02/06/20074210
Shine A Little Light20/10/2007724
When Summer Ends16/02/2008617
On My Way24/01/20091111
Love Song02/05/200999
Other Side Of Me12/09/200985
Broken Tonight (Armin van Buuren feat. VanVelzen)31/10/20096310
Take Me In11/12/2010685
Too Good To Lose21/05/2011456
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
The Rush Of Life18/02/20121613
Cross Your Heart09/06/2012503
Sing Sing Sing17/11/2012309
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unwind24/03/2007157
Take Me In & Hear Me Out23/05/2009835
Hear Me Out12/09/200997
The Rush Of Life05/05/2012419
Call It Luck21/11/2015133
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater - Hear Me Out [DVD]23/07/2011416
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Supersok
****
ja redelijk vernieuwend eigenlijk en dat mag ik wel! Al is het ook weer geen knaller!

RV
****
De stem van VanVelzen verdrinkt een beetje onder het dancegeweld van de plaat. Nee Roel, ik denk dat je het maar beter bij poprock kan houden. Al is dit nummer best lekker in elkaar gezet, dus sowieso geen onvoldoende van mij.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Toch bevalt mij deze plaat van onze Nederlandse lilieputter "VanVelzen" mij best !!! Ook ik ga ruim voor de vier sterren, februari 2012 ☺!!!

DeejayDave
****
Het werd wel eens tijd dat VanVelzen met nieuw materiaal op de proppen kwam. Ik word hier overigens niet heel warm van, maar het is verre van slecht.

Richard (NL)
**
Jammer, hij had zulke goede songs. Komt ie hiermee aan, wat een ééntonige song.

Topbart
****
ik vind dit wel een lekker klinkende plaat van onze Vanvelzen

gerrie81
***
Matig..

naamloos
***
Redeijke plaat van Roel, niet super.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?