VanVelzen - Deep

Cover VanVelzen - Deep
CD-Single
Foreign Media 93526

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Andreas Johnson
Peter Kvint
Producer:Holger Schwedt
Nando Eweg
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/06/2007 (Positie 42)
Laatste week notering:04/08/2007 (Positie 76)
Piekpositie:42 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:9990 (442 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 42 / Weken: 10

Tracks

25/05/2007
CD-Single Foreign 93526 / EAN 5028421935263
Toon detailsAlles beluisteren
1.Deep (Single Edit)
  3:37
2.Baby Get Higher (Live At Eurosonic)
4:12
3.Chasing The Sun (Live At Eurosonic)
4:43
Extras:
Videos:
1. Baby Get Higher (Live At Eurosonic) 4.12 min.
2. Chasing The Sun (Live At Eurosonic) 4.45 min.

3. 10 Exclusive VanVelzen Pictures.
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Single Edit3:37DeepForeign
93526
Single
CD-Single
25/05/2007
3:55UnwindForeign Media
MMP93869
Album
CD
14/11/2008
3:54Chasing The SunMostiko / T2
PRCD2010158
Album
CD
05/11/2010

VanVelzen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Get Higher07/10/20062612
Burn13/01/20071420
Deep02/06/20074210
Shine A Little Light20/10/2007724
When Summer Ends16/02/2008617
On My Way24/01/20091111
Love Song02/05/200999
Other Side Of Me12/09/200985
Broken Tonight (Armin van Buuren feat. VanVelzen)31/10/20096310
Take Me In11/12/2010685
Too Good To Lose21/05/2011456
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
The Rush Of Life18/02/20121613
Cross Your Heart09/06/2012503
Sing Sing Sing17/11/2012309
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unwind24/03/2007157
Take Me In & Hear Me Out23/05/2009835
Hear Me Out12/09/200997
The Rush Of Life05/05/2012419
Call It Luck21/11/2015133
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater - Hear Me Out [DVD]23/07/2011416
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
10/05/2007 19:08
Snormobiel Beusichem
****
▓ Vlotte nieuw plaat van "VanVelzen" in mei 2007, afkomstig van zijn goedlopende debuutalbum "Unwind" uit maart 2007 !!! Helemaal OK voor mij !!! En nu maar hopen dat het Nederlandse publiek het met me eens is !!! Nieuw in de Hollandse hitlijsten van mei 2007 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?