Van Halen - 5150

Cover Van Halen - 5150
LP
Warner Bros. 925 394-1
CD
Warner 925 394-2
Cover Van Halen - 5150
Cover

Album

Jaar:1986
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/04/1986 (Positie 55)
Laatste week notering:14/03/1987 (Positie 58)
Piekpositie:30 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:4257 (736 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 16 / Weken: 8
de  Piek: 11 / Weken: 27
at  Piek: 13 / Weken: 4
nl  Piek: 30 / Weken: 14
se  Piek: 2 / Weken: 7
no  Piek: 5 / Weken: 10
nz  Piek: 13 / Weken: 9

Tracks

24/03/1986
LP Warner Bros. 925 394-1 (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Good Enough
4:00
2.Why Can't This Be Love
  3:45
3.Get Up
4:35
4.Dreams
  4:54
5.Summer Nights
5:04
6.Best Of Both Worlds
  4:49
7.Love Walks In
  5:09
8.5150
5:44
9.Inside
5:02
   
1986
CD Warner 925 394-2 (Warner) / EAN 0075992539425
Toon detailsAlles beluisteren
   

Van Halen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Runnin' With The Devil10/05/1980213
(Oh) Pretty Woman20/02/1982286
Jump28/01/1984346
Why Can't This Be Love31/01/19871511
Jump (Live)06/03/19931210
Don't Tell Me04/02/1995316
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Van Halen03/06/19781015
Van Halen II14/04/19791121
Women And Children First19/04/1980318
Fair Warning30/05/1981135
Diver Down15/05/1982281
198428/01/198487
515019/04/19863014
OU 81211/06/1988224
For Unlawful Carnal Knowledge06/07/19912410
Live: Right Here, Right Now06/03/1993816
Balance04/02/1995521
Best Of - Volume 102/11/19961228
Van Halen 328/03/1998245
A Different Kind Of Truth11/02/2012128
Live - Tokyo Dome In Concert04/04/2015482
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?