Van Dik Hout - Het beste van 1994-2001

Cover Van Dik Hout - Het beste van 1994-2001
Cover
Cover Van Dik Hout - Het beste van 1994-2001
LP Red Coloured Vinyl
Music On Vinyl MOVLPL 1962

Album

Jaar:2001
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/05/2001 (Positie 19)
Laatste week notering:29/06/2002 (Positie 96)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:31
Positie aller tijden:1437 (1753 Punten)
Vinyl 33:12/05/2018 / Piek: 7 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 31

Tracks

04/05/2018
Red Coloured Vinyl - LP Music On Vinyl MOVLPL 1962 / EAN 8719262004641
Toon detailsAlles beluisteren
   

Van Dik Hout   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stil in mij09/07/19941910
Alles of niets24/09/1994297
Meer dan een ander / Laarzen aan mijn voeten24/12/1994423
's Nachts in mijn dromen (Live)08/07/1995327
Mijn held zijn23/12/1995432
Laat het los (Live)16/11/19962116
Pijn (Herman Brood & Van Dik Hout)01/02/1997706
De zon achterna27/09/1997664
Zenderruis & Testbeeld03/01/1998892
De keuzes die je maakt26/09/19984110
Mijn houten hart (De Poema's)10/07/1999421
Dromendief26/02/20004410
De stilte valt zo hard03/06/20006210
Stap voor stap18/11/2000763
1 keer alles21/04/2001585
Alle duizend redenen28/07/2001876
Zij maakt het verschil (De Poema's)13/10/2001125
Stip aan de hemel (Van Dik Hout & Kirsten)08/06/2002416
Volle maan07/09/2002475
Stap in het licht08/03/2003387
Ik mis niets (De Poema's)25/10/2003267
Gewoon maar wat op weg (De Poema's)20/12/2003242
Lege handen19/06/2004478
Tot jij mijn liefde voelt02/05/200979
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Van Dik Hout24/09/1994567
Vier weken16/12/19951440
Kopstoot van een vlinder15/11/1997314
Ik jou & jij mij08/04/2000225
Het beste van 1994-200119/05/2001331
Vandaag alleen maar winnaars28/09/200288
Best Of (De Poema's)22/11/2003221
Een handvol zonlicht26/06/20042916
Alles waar ik nooit aan begon03/03/2007311
Live in het Luxor Theater22/11/2008708
Leef!28/05/20111013
Alles wat naar boven drijft18/01/2014157
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
prima verzamelaar van een van de betere Nederlandse bands
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?