V.O.F. De Kunst - Sinterklaasfeest met V.O.F. De Kunst - Deel 2

Cover V.O.F. De Kunst - Sinterklaasfeest met V.O.F. De Kunst - Deel 2
Cover

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

V.O.F. De Kunst   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Suzanne29/10/198319
Oude liefde roest niet07/01/1984167
Eén kopje koffie04/07/1987715
Waar heb ik jou meer gezien07/11/1987467
Retour Sneek05/03/1988539
Speciale aanbieding (Het Goede Doel & V.O.F. De Kunst)22/04/1989407
Dikkertje Dap11/05/1991328
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Maandagmorgen 6:3026/11/1983334
Dikkertje Dap - Bekende TV-Liedjes van Annie M.G. Schmidt09/02/19912432
De Kunst Live04/05/1991457
De lapjeskat + meer bekende TV-liedjes van Annie M.G. Schmidt17/10/19925611
Sinterklaasfeest met V.O.F. De Kunst11/12/1993941
De Griezel CD10/12/1994774
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?