V.O.F. De Kunst - Dikkertje Dap - Bekende TV-Liedjes van Annie M.G. Schmidt

Cover V.O.F. De Kunst - Dikkertje Dap - Bekende TV-Liedjes van Annie M.G. Schmidt
Cover

Album

Jaar:1991
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/02/1991 (Positie 96)
Laatste week notering:05/10/1991 (Positie 81)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:32
Positie aller tijden:2257 (1279 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 24 / Weken: 32

V.O.F. De Kunst   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Suzanne29/10/198319
Oude liefde roest niet07/01/1984167
Één kopje koffie04/07/1987715
Waar heb ik jou meer gezien07/11/1987467
Retour Sneek05/03/1988539
Speciale aanbieding (Het Goede Doel & V.O.F. De Kunst)22/04/1989407
Dikkertje Dap11/05/1991328
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Maandagmorgen 6:3026/11/1983334
Dikkertje Dap - Bekende TV-Liedjes van Annie M.G. Schmidt09/02/19912432
De Kunst Live04/05/1991457
De lapjeskat + meer bekende TV-liedjes van Annie M.G. Schmidt17/10/19925611
Sinterklaasfeest met V.O.F. De Kunst11/12/1993941
De Griezel CD10/12/1994774
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
opvallend succesvol album van V.O.F. De kunst uit 1991 met liedjes van Annie M.G. Schmidt. Wie is er niet mee groot geworden?

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een gewaagd maar geslaagd Nederlands projekt voor jong en oud door "Nol Havens" en zijn "V.O.F. de Kunst", begin februari 1991 !!! Een eerbetoon aan "Annie M.G. Schmidt" een album met op muziek gezette gedichten van de schrijfster !!! Ruim 4 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?