Usher feat. Juicy J - I Don't Mind

Cover Usher feat. Juicy J - I Don't Mind
Digital
RCA -
Cover Usher feat. Juicy J - I Don't Mind
Cover

Charts

Binnenkomst:10/01/2015 (Positie 99)
Laatste week notering:25/04/2015 (Positie 94)
Piekpositie:64 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:14513 (251 Punten)
Single Tip:03/01/2015 / Piek: 8 / Weken: 1
In de landen:
fr  Piek: 99 / Weken: 9
nl  Piek: 64 / Weken: 15
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 90 / Weken: 3

Tracks

21/11/2014
Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Don't Mind
  4:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:12I Don't MindRCA
-
Single
Digital
21/11/2014
4:08Now That's What I Call Music! 53 [US]Sony
88875051222
Compilatie
CD
03/02/2015
4:07Now That's What I Call Music! 90Now
CDNOW90
Compilatie
CD
30/03/2015
4:09Fit For Fun - Simply Running! - Die Musik zum Laufen Vol. 3Sony
88875 07996 2
Compilatie
CD
08/05/2015
4:10The Dome Vol. 74Sony
88875 09779 2
Compilatie
CD
05/06/2015
»» alles tonen

Usher   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Make Me Wanna...25/10/1997619
Nice & Slow21/02/19982011
My Way20/06/19982113
Pop Ya Collar10/02/20011611
U Remind Me30/06/2001416
U Got It Bad27/10/20012017
U-Turn27/04/2002278
I Need A Girl (Part One) (P. Diddy feat. Usher & Loon)29/06/2002526
Yeah (Usher feat. Lil' Jon & Ludacris)20/03/2004123
Burn19/06/20041214
My Boo (Usher & Alicia Keys)23/10/2004615
Caught Up26/02/20051211
Love In This Club (Usher feat. Young Jeezy)03/05/20084710
OMG (Usher feat. will.i.am)17/04/20103919
DJ Got Us Fallin' In Love (Usher feat. Pitbull)31/07/2010932
More01/01/2011826
Dirty Dancer (Enrique Iglesias feat. Usher)07/05/20113910
Without You (David Guetta feat. Usher)15/10/2011530
Climax14/04/2012826
Scream16/06/20122817
Numb22/09/2012619
Good Kisser24/05/2014891
She Came To Give It To You (Usher feat. Nicki Minaj)06/09/2014952
I Don't Mind (Usher feat. Juicy J)10/01/20156415
Don't Look Down (Martin Garrix feat. Usher)28/03/20151631
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Way22/11/19973038
870114/07/2001745
Confessions27/03/2004378
Here I Stand31/05/2008521
Raymond V Raymond03/04/20103415
Versus25/09/20104019
Looking 4 Myself16/06/2012416
Hard II Love24/09/2016382
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rhythm City Volume One: Caught Up [DVD] (Usher / Joy Bryant / Clifton Powell)19/03/2005234
Truth Tour - Behind The Truth - Live From Atlanta [DVD]17/12/2005205
OMG Tour - Live From London [DVD]05/11/2011135
 

Juicy J   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lolly (Maejor Ali feat. Juicy J & Justin Bieber)21/09/2013682
Dark Horse (Katy Perry feat. Juicy J)05/10/2013140
I Don't Mind (Usher feat. Juicy J)10/01/20156415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.29 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Iebiewiebie
*
Vervelende "claps" geven intro aan de song, en het vervolg kan je al raden, een song die gisteren ook werd uitgebracht, zonder weinig inhoud, met weinig muzikaliteit, en erg weinig echte dynamiek.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Persoonlijk vind ik deze 'klap' rapplaat uit eind juni 2014 van het gelegenheidsduo: "Usher & Juicy J", helemaal nog niet zo verkeerd !!! Ja, een hoogvlieger is natuurlijk ook wéér sterk overdreven ☺!!!

Beamtechgirl25
*
t'is toch maar weer altijd hetzelfde dacht ik zo!

RV
****
De titel dekt de lading goed: I don't mind. Rustige R&B-song waar weinig mis mee is, maar daar is alles wel mee gezegd. Gewoon een voldoende, niets meer en niets minder.

DeejayDave
**
Vrij saaie plaat van Usher waar ook Juicy J niets aan kan doen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?