U 96 - Club Bizarre

Cover U 96 - Club Bizarre
CD
Guppy / Motor 527 219-2 (eu)

Album

Jaar:1995
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/03/1995 (Positie 93)
Laatste week notering:27/05/1995 (Positie 93)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:5843 (495 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 37 / Weken: 5
de  Piek: 22 / Weken: 12
at  Piek: 23 / Weken: 7
nl  Piek: 24 / Weken: 12
se  Piek: 19 / Weken: 5

Tracks

20/02/1995
CD Guppy / Motor 527 219-2 [eu] / EAN 0731452721921
Toon detailsAlles beluisteren
1.Club Bizarre
  5:00
2.Jack
4:05
3.Love Religion
  3:34
4.Die Mission
4:15
5.Movin'
  5:28
6.If Looks Could Kill
6:20
7.Joy
4:55
8.Boot II
5:17
9.Dark Room Rituals
4:57
   

U 96   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Das Boot04/04/1992317
I Wanna Be A Kennedy13/06/1992408
Love Sees No Colour03/07/1993178
Night In Motion16/10/1993384
Inside Your Dreams14/05/1994245
Love Religion24/12/1994109
Club Bizarre18/03/1995129
Heaven08/06/1996158
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Club Bizarre11/03/19952412
Heaven13/07/1996775
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?