Tyler, The Creator - Igor

Cover Tyler, The Creator - Igor
Digital
Columbia 886447710180
LP
Columbia 19075965221

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/05/2019 (Positie 4)
Laatste week notering:08/02/2020 (Positie 88)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:5231 (583 Punten)
Vinyl 33:12/10/2019 / Piek: 3 / Weken: 28
In de landen:
ch  Piek: 14 / Weken: 4
de  Piek: 29 / Weken: 3
at  Piek: 7 / Weken: 3
fr  Piek: 43 / Weken: 6
nl  Piek: 4 / Weken: 13
be  Piek: 5 / Weken: 43 (V)
  Piek: 40 / Weken: 5 (W)
se  Piek: 5 / Weken: 7
fi  Piek: 6 / Weken: 6
no  Piek: 3 / Weken: 11
dk  Piek: 4 / Weken: 7
it  Piek: 32 / Weken: 2
pt  Piek: 7 / Weken: 20
au  Piek: 3 / Weken: 10
nz  Piek: 2 / Weken: 7

Tracks

17/05/2019
Digital Columbia 886447710180 (Sony) / EAN 0886447710180
23/08/2019
CD Columbia 19075965202 (Sony) / EAN 0190759652022
Toon detailsAlles beluisteren
1.Igor's Theme
  3:20
2.Earfquake
  3:10
3.I Think
  3:32
4.Exactly What You Run From You End Up Chasing
  0:14
5.Running Out Of Time
  2:57
6.New Magic Wand
  3:15
7.A Boy Is A Gun
  3:30
8.Puppet
  2:59
9.What's Good
  3:25
10.Gone, Gone / Thank You
  6:15
11.I Don't Love You Anymore
  2:41
12.Are We Still Friends?
  4:25
   
04/10/2019
LP Columbia 19075965221 (Sony) / EAN 0190759652213
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tyler, The Creator   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Earfquake25/05/2019793
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wolf06/04/2013861
Cherry Bomb18/04/2015951
Flower Boy29/07/2017149
Igor25/05/2019413
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?