Tyler, The Creator - Cherry Bomb

Cover Tyler, The Creator - Cherry Bomb
Digital
Odd Future 886445172430
Digital + Instrumentals
Odd Future 886447332689
Cover Tyler, The Creator - Cherry Bomb
LP Translucent Red Vinyl
Columbia 19439735721
Cover Tyler, The Creator - Cherry Bomb
LP + Instrumentals on Pink Vinyl
Columbia 19439735741

Album

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/04/2015 (Positie 95)
Laatste week notering:05/09/2020 (Positie 53)
Piekpositie:53 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:13703 (54 Punten)
Vinyl 33:05/09/2020 / Piek: 3 / Weken: 3
In de landen:
fr  Piek: 195 / Weken: 1
nl  Piek: 53 / Weken: 2
be  Piek: 83 / Weken: 1 (V)
  Piek: 187 / Weken: 1 (W)
no  Piek: 35 / Weken: 1
dk  Piek: 25 / Weken: 2
pt  Piek: 4 / Weken: 2
au  Piek: 13 / Weken: 1
nz  Piek: 23 / Weken: 1

Tracks

13/04/2015
Digital Odd Future 886445172430 / EAN 0886445172430
Toon detailsAlles beluisteren
   
13/04/2015
+ Instrumentals - Digital Odd Future 886447332689 / EAN 0886447332689
Toon detailsAlles beluisteren
   
24/04/2015
CD Odd Future 88875096822 (Sony) / EAN 0888750968227
Toon detailsAlles beluisteren
1.Deathcamp
  3:13
2.Buffalo
  2:40
3.Pilot
  3:29
4.Run
  1:09
5.Find Your Wings
  2:59
6.Cherry Bomb
  4:29
7.Blow My Load
  2:54
8.2Seater
  6:49
9.The Brown Stains Of Darkeese Latifah Part 6–12 (Remix)
  4:38
10.Fucking Young / Perfect
  6:41
11.Smuckers
  5:34
12.Keep Da O's
  4:08
13.Okaga, CA
  6:34
14.Yellow
  2:57
   
29/08/2020
Translucent Red Vinyl - LP Columbia 19439735721 (Sony) / EAN 0194397357219
Toon detailsAlles beluisteren
RSD 2020 Release
   
29/08/2020
+ Instrumentals on Pink Vinyl - LP Columbia 19439735741 (Sony) / EAN 0194397357417
Toon detailsAlles beluisteren
RSD 2020 Release
   

Tyler, The Creator   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Earfquake25/05/2019793
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wolf06/04/2013861
Cherry Bomb18/04/2015532
Flower Boy29/07/2017149
Igor25/05/2019418
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?