Twenty One Pilots - Twenty One Pilots

Cover Twenty One Pilots - Twenty One Pilots
Cover

Album

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Twenty One Pilots   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stressed Out23/01/2016838
Ride11/06/20163321
Heathens25/06/20161232
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vessel14/06/20145349
Blurryface23/05/201518105
Trench13/10/201811
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?