Twenty One Pilots - Scaled And Icy

Cover Twenty One Pilots - Scaled And Icy
Digital
Fueled By Ramen 075679786210
Cover Twenty One Pilots - Scaled And Icy
CD
Atlantic 075678643354

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/05/2021 (Positie 7)
Laatste week notering:19/06/2021 (Positie 43)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:8121 (289 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 4
de  Piek: 6 / Weken: 3
at  Piek: 4 / Weken: 3
fr  Piek: 6 / Weken: 3
nl  Piek: 7 / Weken: 4
be  Piek: 7 / Weken: 4 (V)
  Piek: 4 / Weken: 4 (W)
se  Piek: 24 / Weken: 1
fi  Piek: 11 / Weken: 2
no  Piek: 23 / Weken: 1
dk  Piek: 35 / Weken: 1
it  Piek: 15 / Weken: 3
es  Piek: 9 / Weken: 2
pt  Piek: 4 / Weken: 3
au  Piek: 3 / Weken: 3
nz  Piek: 3 / Weken: 3

Tracks

21/05/2021
CD Atlantic 075678643354 (Warner) / EAN 0075678643354
Toon detailsAlles beluisteren
1.Good Day
  3:24
2.Choker
  3:43
3.Shy Away
  2:55
4.The Outside
  3:36
5.Saturday
  2:52
6.Never Take It
  3:32
7.Mulberry Street
  3:44
8.Formidable
  2:56
9.Bounce Man
  3:05
10.No Chances
  3:46
11.Redecorate
  4:05
   
21/05/2021
Digital Fueled By Ramen 075679786210 (Warner) / EAN 0075679786210
Toon detailsAlles beluisteren
   

Twenty One Pilots   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stressed Out23/01/2016838
Ride11/06/20163321
Heathens25/06/20161232
Level Of Concern23/05/2020635
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vessel14/06/20145351
Blurryface23/05/201518120
Trench13/10/2018147
Scaled And Icy29/05/202174
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Twenty One Pilots - Scaled And Icy (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?