Twenty One Pilots - Level Of Concern

Cover Twenty One Pilots - Level Of Concern
Digital
Fueled By Ramen 075679817556
Cover Twenty One Pilots - Level Of Concern
Digital
Fueled By Ramen 075679812025

Nummer

Jaar:2020
Muziek/Tekst:Tyler Joseph
Producer:Paul Meany
Tyler Joseph
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/05/2020 (Positie 67)
Laatste week notering:20/06/2020 (Positie 95)
Piekpositie:63 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:19765 (98 Punten)
Airplay:02/05/2020 / Piek: 14 / Weken: 14
Single Tip:18/04/2020 / Piek: 1 / Weken: 5
In de landen:
ch  Piek: 85 / Weken: 1
at  Piek: 42 / Weken: 2
nl  Piek: 63 / Weken: 5
be  Tip (V)
  Tip (W)
pt  Piek: 95 / Weken: 2

Tracks

10/04/2020
Digital Fueled By Ramen 075679817556 (Warner) / EAN 0075679817556
Toon detailsAlles beluisteren
1.Level Of Concern
  3:40
   
26/05/2020
Digital Fueled By Ramen 075679812025 (Warner) / EAN 0075679812025
Toon detailsAlles beluisteren
1.Level Of Concern (Live from Outside)
  3:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Level Of ConcernFueled By Ramen
075679817556
Single
Digital
10/04/2020
Live from Outside3:42Level Of ConcernFueled By Ramen
075679812025
Single
Digital
26/05/2020
3:42MegaHits - Sommer 2020Warner
5054197-0764-2-8
Compilatie
CD
26/06/2020

Twenty One Pilots   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stressed Out23/01/2016838
Ride11/06/20163321
Heathens25/06/20161232
Level Of Concern23/05/2020635
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vessel14/06/20145351
Blurryface23/05/201518115
Trench13/10/2018147
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.21Twenty One Pilots - Level Of Concern (Reviews: 24)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Twenty One Pilots zorgen voor wat positiviteit in een uitzonderlijke tijd en doen dat best wel goed.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?