Twenty One Pilots - Clancy

Cover Twenty One Pilots - Clancy
CD
Fueled By Ramen / Atlantic 075678608131
Cover Twenty One Pilots - Clancy
LP
Fueled By Ramen / Atlantic 7567860942

Album

Jaar:2024
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/06/2024 (Positie 2)
Laatste week notering:29/06/2024 (Positie 95)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:7897 (333 Punten)
Vinyl 33:01/06/2024 / Piek: 2 / Weken: 5
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 4
de  Piek: 1 / Weken: 4
at  Piek: 2 / Weken: 6
fr  Piek: 4 / Weken: 3
nl  Piek: 2 / Weken: 5
be  Piek: 4 / Weken: 7 (V)
  Piek: 3 / Weken: 7 (W)
fi  Piek: 20 / Weken: 2
no  Piek: 39 / Weken: 1
it  Piek: 11 / Weken: 3
es  Piek: 5 / Weken: 6
pt  Piek: 7 / Weken: 5
au  Piek: 1 / Weken: 2
nz  Piek: 3 / Weken: 6

Tracks

24/05/2024
CD Fueled By Ramen / Atlantic 075678608131 (Warner) / EAN 0075678608131
Toon detailsAlles beluisteren
1.Overcompensate
  3:56
2.Next Semester
  3:54
3.Backslide
  3:00
4.Midwest Indigo
  3:16
5.Routines In The Night
  3:22
6.Vignette
  3:22
7.The Craving (Jenna's Version)
  2:54
8.Lavish
  2:38
9.Navigating
  3:43
10.Snap Back
  3:30
11.Oldies Station
  3:48
12.At The Risk Of Feeling Dumb
  3:23
13.Paladin Strait
  6:28
   
24/05/2024
LP Fueled By Ramen / Atlantic 7567861099 (Warner) / EAN 0075678610998
Toon detailsAlles beluisteren
   
24/05/2024
Red Coloured Vinyl - LP Fueled By Ramen / Atlantic 7567860942 (Warner) / EAN 0075678609428
Toon detailsAlles beluisteren
   
24/05/2024
Digipack - CD Fueled By Ramen / Atlantic 7567860864 (Warner) / EAN 0075678608643
Toon detailsAlles beluisteren
   

Twenty One Pilots   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stressed Out23/01/2016838
Ride11/06/20163321
Heathens25/06/20161232
Level Of Concern23/05/2020635
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vessel14/06/20145351
Blurryface23/05/201518121
Trench13/10/2018147
Scaled And Icy29/05/202178
Clancy01/06/202425
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Twenty One Pilots - Clancy (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?