Traffic - Dear Mr. Fantasy

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:44Mr. FantasyFontana
885 435 TY
Album
LP
12/1967
5:38Hole In My ShoeFontana
885 435 TY
Album
LP
1969
5:45The Best Of TrafficIsland
ILPS 9112
Album
LP
1969
Live10:32Welcome To The CanteenIsland
6396 041
Album
LP
09/1971
Live10:32Lo mejor de TrafficIsland
140.013
Album
LP
1973
»» alles tonen

Traffic   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paper Sun15/07/1967123
Hole In My Shoe14/10/196794
Feelin' Alright?16/11/1968201
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
John Barleycorn Must Die22/08/197056
Far From Home04/06/1994727
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?