Toy-Box - The Sailor-Song

Cover Toy-Box - The Sailor-Song
CD-Maxi
Edel 0058565

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Golden Child
Toy-Box
Kasper Manniche
Producer:Golden Child
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/08/1999 (Positie 90)
Laatste week notering:11/12/1999 (Positie 70)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:2905 (1034 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 9 / Weken: 16

Tracks

08/1999
CD-Maxi Edel 0058565 / EAN 4009880585658
1999
CD-Maxi Edel ERE 0058125 (Edel)
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Sailor-Song (Radio Version)
  3:11
2.The Sailor-Song (Extended Version)
4:06
3.The Sailor-Song (Bulletproof Remix)
6:32
4.The Sailor-Song (Elephant & Castle Remix)
5:31
   
1999
CD-Single Edel ERE 0058126 (Edel)
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Sailor-Song (Radio Version)
  3:11
2.The Sailor-Song (Extended Version)
4:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Version3:11The Sailor-SongEdel
0058565
Single
CD-Maxi
08/1999
Extended Version4:06The Sailor-SongEdel
0058565
Single
CD-Maxi
08/1999
Bulletproof Remix6:32The Sailor-SongEdel
0058565
Single
CD-Maxi
08/1999
Elephant & Castle Remix5:31The Sailor-SongEdel
0058565
Single
CD-Maxi
08/1999
3:11TMF Hitzone 8Virgin
5229752
Compilatie
CD
17/09/1999
»» alles tonen

Toy-Box   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tarzan & Jane06/02/1999230
Best Friend08/05/1999120
The Sailor-Song28/08/1999916
Superstar18/08/2001418
www.girl03/11/2001353
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fantastic29/05/1999145
ToyRide15/09/2001913
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.12 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/11/2006 19:36
Snormobiel Beusichem
****
▓ Wat dat streepje tussen Sailor & Song moet snap ik eigenlijk niet !!! Het is toch duidelijk zonder streepje ertussen !!! Maar goed maakt verder ook niet zo veel uit !!! Deze plaat uit september 1999 is best OK, maar deed het toch magertjes in de Hollandse hitlijsten !!! Persoonlijk vind ik deze plaat nog steeds ruim 4 sterren waard !!! (NL Top 40: 6 wk / # 14) !!!
23/05/2007 20:54
dj-chris
*****
Goeie leuke en komische dance plaat uit 1999 van Toy-Box. Deze plaat is intussen alweer enorm in de vergetenheid geraakt, toch jammer. Erg mooie clip trouwens met dat schip.

Topbart
**
niets bijzonders

LLonden
**
Dit vond ik niet zo'n leuk nummer van hen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?