Tori Amos - To Venus And Back

Cover Tori Amos - To Venus And Back
CD
Atlantic 7567-83242-2

Album

Jaar:1999
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/09/1999 (Positie 47)
Laatste week notering:30/10/1999 (Positie 93)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:8040 (283 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 27 / Weken: 3
de  Piek: 11 / Weken: 5
at  Piek: 17 / Weken: 5
fr  Piek: 31 / Weken: 3
nl  Piek: 24 / Weken: 6
be  Piek: 13 / Weken: 5 (V)
se  Piek: 49 / Weken: 2
fi  Piek: 30 / Weken: 1
no  Piek: 10 / Weken: 2
au  Piek: 6 / Weken: 4

Tracks

20/09/1999
CD Atlantic 7567-83242-2 (Warner) / EAN 0075678324222
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Bliss
  3:42
2.Juárez
3:48
3.Concertina
3:56
4.Glory Of The 80's
4:03
5.Lust
3:53
6.Suede
4:58
7.Josephine
2:28
8.Riot Poof
2:27
9.Dātura
8:24
10.Spring Haze
4:43
11.1000 Oceans
4:18
CD 2:
1.Precious Things (Live)
7:37
2.Cruel (Live)
6:46
3.Cornflake Girl (Live)
4:30
4.Bells For Her (Live)
5:41
5.Girl (Live)
4:14
6.Cooling (Live)
5:08
7.Mr. Zebra (Live)
1:16
8.Cloud On My Tongue (Live)
4:57
9.Sugar (Live)
5:09
10.Little Earthquakes (Live)
7:36
11.Space Dog (Live)
5:45
12.Waitress (Live)
10:23
13.Purple People
4:10
   

Tori Amos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crucify23/05/1992794
Cornflake Girl12/02/1994265
Professional Widow (It's Got To Be Big)09/11/1996337
A Sorta Fairytale02/11/2002904
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Under The Pink12/02/19941015
Boys For Pele03/02/1996618
From The Choirgirl Hotel16/05/19982411
To Venus And Back25/09/1999246
Little Earthquakes27/01/2001856
Strange Little Girls22/09/2001275
Scarlet's Walk09/11/20021714
A Tori Amos Collection - Tales Of A Librarian06/12/2003931
The Beekeeper26/02/20051314
American Doll Posse05/05/200759
Abnormally Attracted To Sin23/05/2009225
Midwinter Graces28/11/2009991
Night Of Hunters24/09/2011346
Gold Dust06/10/2012242
Unrepentant Geraldines17/05/2014104
Little Earthquakes - Deluxe Edition18/04/2015711
Under The Pink - Deluxe Edition18/04/2015961
Native Invader16/09/2017201
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome To Sunny Florida05/06/2004171
Live At Montreux 1991 / 1992 [DVD]04/10/2008233
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?