Tool - Lateralus

Cover Tool - Lateralus
CD
Zomba 9210132
Cover Tool - Lateralus
Cover
Cover Tool - Lateralus
CD
Volcano 0828765364522
Cover Tool - Lateralus
Cover

Album

Jaar:2001
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/05/2001 (Positie 29)
Laatste week notering:10/08/2019 (Positie 64)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3886 (810 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 31 / Weken: 10
de  Piek: 5 / Weken: 15
at  Piek: 9 / Weken: 13
fr  Piek: 21 / Weken: 4
nl  Piek: 7 / Weken: 15
be  Piek: 13 / Weken: 15 (V)
  Piek: 19 / Weken: 5 (W)
se  Piek: 8 / Weken: 3
fi  Piek: 11 / Weken: 11
no  Piek: 2 / Weken: 8
dk  Piek: 12 / Weken: 2
it  Piek: 22 / Weken: 5
au  Piek: 1 / Weken: 14
nz  Piek: 2 / Weken: 19

Tracks

11/05/2001
CD Zomba 9210132 / EAN 0638592101326
15/05/2001
CD Volcano 0828765364522 / EAN 0828765364522
02/08/2019
Digital Tool Dissectional / Volcano 886447824764 (Sony) / EAN 0886447824764
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Grudge
8:36
2.Eon Blue Apocalypse
1:04
3.The Patient
7:13
4.Mantra
1:12
5.Schism
6:47
6.Parabol
3:04
7.Parabola
6:03
8.Ticks & Leeches
8:10
9.Lateralus
9:24
10.Disposition
4:46
11.Reflection
11:07
12.Triad
8:46
13.Faaip de Oiad
2:39
   
14/04/2017
LP Zomba 61422311601 / EAN 0614223116013
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tool   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Parabola21/01/2006541
Schism21/01/2006561
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ænima02/11/1996758
Lateralus19/05/2001715
Undertow16/06/2001891
10 000 Days06/05/2006122
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
30/01/2007 16:47
okii
*****
5+

Rootje
******
Geniale band. Musiceren op hoog niveau. Topklasse

gherkin
******
Fantastisch album.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?