Tool - Fear Inoculum

Cover Tool - Fear Inoculum
Digital
Volcano / RCA 886447895856
Cover Tool - Fear Inoculum
CD
Volcano / RCA 19075950552

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/09/2019 (Positie 3)
Laatste week notering:14/09/2019 (Positie 20)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:9656 (179 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 2
de  Piek: 2 / Weken: 2
at  Piek: 3 / Weken: 2
fr  Piek: 9 / Weken: 2
nl  Piek: 3 / Weken: 2
be  Piek: 1 / Weken: 2 (V)
  Piek: 4 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 7 / Weken: 2
fi  Piek: 2 / Weken: 2
no  Piek: 1 / Weken: 2
dk  Piek: 4 / Weken: 1
it  Piek: 2 / Weken: 2
es  Piek: 3 / Weken: 1
pt  Piek: 1 / Weken: 2
au  Piek: 1 / Weken: 2
nz  Piek: 1 / Weken: 2

Tracks

30/08/2019
Special Edition - CD Volcano / RCA 19075950552 (Sony) / EAN 0190759505526
30/08/2019
Digital Volcano / RCA 886447895856 (Sony) / EAN 0886447895856
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fear Inoculum
  10:20
2.Pneuma
  11:53
3.Litanie contre la peur
  2:14
4.Invincible
  12:44
5.Legion Inoculant
  3:10
6.Descending
  13:37
7.Culling Voices
  10:05
8.Chocolate Chip Trip
  4:48
9.7empest
  15:43
10.Mockingbeat
  2:06
Tri-fold Softpack Video Brochure featuring: CD, a 4inch HD rechargeable screen with exclusive video content (approx 7min), charging cable, 2 watt speaker & 36 page booklet. Physical album is 79 min + the video contained in packaging. Includes a download card.
   

Tool   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Parabola21/01/2006541
Schism21/01/2006561
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ænima02/11/1996758
Lateralus19/05/2001715
Undertow16/06/2001891
10 000 Days06/05/2006122
Fear Inoculum07/09/201932
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

kaztor
******
Magistrale terugkeer van dit viertal na 13 jaar stilte.

gherkin
******
Het nieuwste album van Tool is absoluut het wachten waard.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?