Tool - Fear Inoculum

Cover Tool - Fear Inoculum
Digital
Volcano / RCA 886447895856
Cover Tool - Fear Inoculum
CD
Volcano / RCA 19075950552

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/09/2019 (Positie 3)
Laatste week notering:21/12/2019 (Positie 90)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:7745 (326 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 7
de  Piek: 2 / Weken: 12
at  Piek: 3 / Weken: 5
fr  Piek: 9 / Weken: 6
nl  Piek: 3 / Weken: 6
be  Piek: 1 / Weken: 36 (V)
  Piek: 4 / Weken: 13 (W)
se  Piek: 7 / Weken: 2
fi  Piek: 2 / Weken: 4
no  Piek: 1 / Weken: 5
dk  Piek: 4 / Weken: 2
it  Piek: 2 / Weken: 7
es  Piek: 3 / Weken: 9
pt  Piek: 1 / Weken: 10
au  Piek: 1 / Weken: 16
nz  Piek: 1 / Weken: 15

Tracks

30/08/2019
Special Edition - CD Volcano / RCA 19075950552 (Sony) / EAN 0190759505526
30/08/2019
Digital Volcano / RCA 886447895856 (Sony) / EAN 0886447895856
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fear Inoculum
  10:20
2.Pneuma
  11:53
3.Litanie contre la peur
  2:14
4.Invincible
  12:44
5.Legion Inoculant
  3:10
6.Descending
  13:37
7.Culling Voices
  10:05
8.Chocolate Chip Trip
  4:48
9.7empest
  15:43
10.Mockingbeat
  2:06
Tri-fold Softpack Video Brochure featuring: CD, a 4inch HD rechargeable screen with exclusive video content (approx 7min), charging cable, 2 watt speaker & 36 page booklet. Physical album is 79 min + the video contained in packaging. Includes a download card.
   
13/12/2019
CD Volcano / RCA 19075975822 (Sony) / EAN 0190759758229
Toon detailsAlles beluisteren
1.Fear Inoculum
  10:20
2.Pneuma
  11:53
3.Litanie contre la peur
  2:14
4.Invincible
  12:44
5.Legion Inoculant
  3:10
6.Descending
  13:37
7.Culling Voices
  10:05
8.Chocolate Chip Trip
  4:48
9.7empest
  15:43
10.Mockingbeat
  2:06
   

Tool   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Parabola21/01/2006541
Schism21/01/2006561
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ænima02/11/1996758
Lateralus19/05/2001715
Undertow16/06/2001891
10 000 Days06/05/2006122
Fear Inoculum07/09/201936
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.25Tool - Fear Inoculum (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

kaztor
******
Magistrale terugkeer van dit viertal na 13 jaar stilte.

gherkin
******
Het nieuwste album van Tool is absoluut het wachten waard.

Rootje
*****
Inderdaad het wachten waard. Muziek als dit moet net als wijn rijpen. Zanger Maynard heeft ook een eigen wijngaard.
Maar toch vind ik het minder impact hebben dan het album hiervoor '10.000 Days'.
Toepasselijke titel overigens in de tijd van een vaccinatiediscussie. Fear Inoculum betekent zoiets als Angst voor Injecties. Voorspellende blik van de band?
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?