Tool - 10 000 Days

Cover Tool - 10 000 Days
Cover
Cover Tool - 10 000 Days
Digital
Tool Dissectional / Volcano 886447824771

Album

Jaar:2006
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/05/2006 (Positie 1)
Laatste week notering:10/08/2019 (Positie 83)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:2437 (1229 Punten)
Alternative:13/05/2006 / Piek: 2 / Weken: 24
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 13
de  Piek: 2 / Weken: 13
at  Piek: 1 / Weken: 11
fr  Piek: 7 / Weken: 11
nl  Piek: 1 / Weken: 22
be  Piek: 1 / Weken: 43 (V)
  Piek: 6 / Weken: 22 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 12
fi  Piek: 2 / Weken: 18
no  Piek: 1 / Weken: 16
dk  Piek: 2 / Weken: 5
it  Piek: 4 / Weken: 12
es  Piek: 18 / Weken: 6
pt  Piek: 6 / Weken: 5
au  Piek: 1 / Weken: 14
nz  Piek: 1 / Weken: 17

Tracks

28/04/2006
CD Tool Dissectional / Volcano / Zomba 82876 81991 2 (Sony BMG) / EAN 0828768199121
02/08/2019
Digital Tool Dissectional / Volcano 886447824771 (Sony) / EAN 0886447824771
Toon detailsAlles beluisteren
1.Vicarious
  7:06
2.Jambi
  7:25
3.Wings For Marie (Pt 1)
  6:11
4.10.000 Days (Pt 2)
  11:13
5.The Pot
  6:21
6.Lipan Conjuring
  1:11
7.Lost Keys (Blame Hofmann)
  3:46
8.Rosetta Stoned
  11:11
9.Intension
  7:21
10.Right In Two
  8:55
11.Viginti Tres
  5:02
   

Tool   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Parabola21/01/2006541
Schism21/01/2006561
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ænima02/11/1996758
Lateralus19/05/2001715
Undertow16/06/2001891
10 000 Days06/05/2006122
Fear Inoculum07/09/201935
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.93 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
******
Meesterwerk! Geniale band. Terecht n nummer 1 notering behaald.
Muziek van uitzonderlijk goede klasse.

gherkin
******
Geweldig album.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?