Toni Braxton - Toni Braxton

Cover Toni Braxton - Toni Braxton
CD Club Edition
Arista / LaFace 35 265 8 (de)
Cover Toni Braxton - Toni Braxton
Cover

Album

Jaar:1993
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/02/1994 (Positie 86)
Laatste week notering:22/10/1994 (Positie 73)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:36
Positie aller tijden:784 (2653 Punten)
In de landen:
de  Piek: 7 / Weken: 43
nl  Piek: 11 / Weken: 36
se  Piek: 24 / Weken: 9
no  Piek: 14 / Weken: 7
au  Piek: 6 / Weken: 30
nz  Piek: 2 / Weken: 30

Tracks

13/07/1993
CD Arista / LaFace 16268 (BMG) [us] / EAN 0743211626828
1993
Club Edition - CD Arista / LaFace 35 265 8 (BMG) [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Another Sad Love Song
  5:01
2.Breathe Again
  4:29
3.Seven Whole Days
  6:22
4.Love Affair
  4:28
5.Candlelight
  4:36
6.Spending My Time With You
  4:08
7.Love Shoulda Brought You Home
  4:56
8.I Belong To You
  3:53
9.How Many Ways
  4:45
10.You Mean The World To Me
  4:53
11.Best Friend
  4:28
12.Breathe Again (Reprise)
1:19
13.Babyface feat. Toni Braxton - Give U My Heart (Mad Ball Mix)
6:11
   
13/07/1993
CD LaFace ARCD 6007 / EAN 0730082600729
Toon detailsAlles beluisteren
1.Another Sad Love Song
  5:01
2.Breathe Again
  4:29
3.Seven Whole Days
  6:20
4.Love Affair
  4:28
5.Candlelight
  4:39
6.Spending My Time With You
  4:11
7.Love Shoulda Brought You Home
  4:58
8.I Belong To You
  3:54
9.How Many Ways
  4:48
10.You Mean The World To Me
  4:56
11.Best Friend
  4:27
12.Breathe Again (Reprise)
  1:16
   

Toni Braxton   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breathe Again26/02/1994710
Another Sad Love Song21/05/1994433
You're Makin' Me High29/06/19961815
Un-Break My Heart19/10/1996232
I Don't Want To03/05/19974112
How Could An Angel Break My Heart (Toni Braxton with Kenny G)08/11/19973414
He Wasn't Man Enough15/04/2000517
Spanish Guitar23/09/20001911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Toni Braxton19/02/19941136
Secrets29/06/1996186
The Heat29/04/2000330
More Than A Woman30/11/2002882
Pulse22/05/2010831
Love, Marriage & Divorce (Toni Braxton & Babyface)08/02/2014452
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?