Toni Braxton - Secrets

Cover Toni Braxton - Secrets
CD
LaFace 73008 26020 2
Cover Toni Braxton - Secrets
Cover

Album

Jaar:1996
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/06/1996 (Positie 80)
Laatste week notering:28/02/1998 (Positie 98)
Piekpositie:1 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:86
Positie aller tijden:171 (5538 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 59
de  Piek: 2 / Weken: 69
at  Piek: 2 / Weken: 23
fr  Piek: 22 / Weken: 15
nl  Piek: 1 / Weken: 86
be  Piek: 4 / Weken: 43 (V)
  Piek: 6 / Weken: 41 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 53
fi  Piek: 3 / Weken: 23
no  Piek: 1 / Weken: 41
au  Piek: 11 / Weken: 49
nz  Piek: 11 / Weken: 19

Tracks

24/06/1996
CD LaFace 73008 26020 2 (BMG) / EAN 0730082602020
Toon detailsAlles beluisteren
1.Come On Over Here
  3:36
2.You're Makin' Me High
  4:26
3.There's No Me Without You
  4:19
4.Un-Break My Heart
  4:30
5.Talking In His Sleep
  5:33
6.Toni Braxton with Kenny G - How Could An Angel Break My Heart
  4:20
7.Find Me A Man
  4:27
8.Let It Flow
  4:21
9.Why Should I Care
  4:25
10.I Don't Want To
  4:17
11.I Love Me Some Him
  5:09
12.In The Late Of Night
  5:18
Hidden:
Toni's Secrets
0:15
   

Toni Braxton   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breathe Again26/02/1994710
Another Sad Love Song21/05/1994433
You're Makin' Me High29/06/19961815
Un-Break My Heart19/10/1996232
I Don't Want To03/05/19974112
How Could An Angel Break My Heart (Toni Braxton with Kenny G)08/11/19973414
He Wasn't Man Enough15/04/2000517
Spanish Guitar23/09/20001911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Toni Braxton19/02/19941136
Secrets29/06/1996186
The Heat29/04/2000330
More Than A Woman30/11/2002882
Pulse22/05/2010831
Love, Marriage & Divorce (Toni Braxton & Babyface)08/02/2014452
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.53 (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
*****
zeer mooi soulalbum van Toni Braxton uit 1996, nog altijd haar meest succesvolle album in Nederland

crazychris
******
How did this not crack the top 10? I'm feeling the deja vu here (Been Waiting). :P

Anyway, this is one of best (and most pleasant) R&B albums of all time. One of the albums that ruled the 90's and it was thoroughly deserved.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?