Tom Jones - Help Yourself

Cover Tom Jones - Help Yourself
7" Single
Decca DL 25 344 (de)
Cover Tom Jones - Help Yourself
7" Single
Decca AT 15 109 (nl)
Cover Tom Jones - Help Yourself
7" Single
Decca F 12812 (uk)
Cover Tom Jones - Help Yourself
7" Single
Parrot 45-PAR-40029 (us)
Cover Tom Jones - Help Yourself
7" Single
Decca 26.185 (be)
Cover Tom Jones - Help Yourself
7" Single
Decca 26.185 (fr)
Cover Tom Jones - Help Yourself
7" Single
Decca MO 453 (es)
Cover Tom Jones - Help Yourself
7" Single
Decca F 12812 (se)

Charts

Binnenkomst:03/08/1968 (Positie 17)
Laatste week notering:14/09/1968 (Positie 20)
Piekpositie:7 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:7182 (621 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 13
de  Piek: 1 / Weken: 11
at  Piek: 3 / Weken: 24
nl  Piek: 7 / Weken: 7
be  Piek: 1 / Weken: 17 (V)
  Piek: 2 / Weken: 22 (W)
no  Piek: 4 / Weken: 7

Tracks

05/07/1968
7" Single Decca F 12812 [uk,ie,it,dk,se,in]
07/1968
7" Single Decca DL 25 344 [de]
29/07/1968
7" Single Decca AT 15 109 [nl]
08/1968
7" Single Parrot 45-PAR-40029 [us]
1968
7" Single Decca 26.185 [be,fr]
1968
7" Single Decca MO 453 [es]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Help Yourself
  2:52
2.Day By Day
  2:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:52Help YourselfDecca
F 12812
Single
7" Single
05/07/1968
2:56Help YourselfDecca
SLK.4982
Album
LP
1968
Live2:25Live in Las VegasDecca
SLK 16 630-P
Album
LP
1970
2:5320 Super Hits By Tom JonesDecca
6.22552
Album
LP
1976
2:53Die großen Erfolge [Club-Sonderauflage]Decca
28 357-2
Album
LP
1976
»» alles tonen

Tom Jones   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
What's New Pussycat?18/09/1965104
Green, Green Grass Of Home10/12/1966217
Detroit City11/03/196758
Funny Familiar Forgotten Feelings20/05/196794
I'll Never Fall In Love Again19/08/196748
I'm Coming Home30/12/196765
Delilah23/03/1968112
Help Yourself03/08/196877
Love Me Tonight07/06/1969203
Without Love10/01/1970242
Daughter Of Darkness16/05/1970164
She's A Lady30/01/197186
A Boy From Nowhere06/06/1987795
Kiss (The Art Of Noise feat. Tom Jones)29/10/1988613
If I Only Knew12/11/1994138
Burning Down The House (Tom Jones and The Cardigans)18/09/1999587
Sex Bomb (Tom Jones and Mousse T.)04/12/19991130
Mama Told Me Not To Come (Tom Jones & Stereophonics)03/06/2000772
Stoned In Love (Chicane feat. Tom Jones)17/06/2006661
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
20 Great Hits04/11/19781013
The Best Of23/05/19872610
At This Moment24/06/1989734
The Golden Hits Of Engelbert Humperdinck & Tom Jones (Engelbert Humperdinck & Tom Jones)27/03/1993621
Reload09/10/19991067
Greatest Hits29/03/20033710
Tom Jones & Jools Holland (Tom Jones & Jools Holland)02/10/20041001
24 Hours29/11/2008556
Top 10023/05/2009872
Praise & Blame31/07/20101611
Spirit In The Room26/05/2012741
Long Lost Suitcase17/10/2015742
Surrounded By Time01/05/2021171
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.59Tom Jones - Help Yourself (Reviews: 103)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
10/09/2007 22:30
Snormobiel Beusichem
****
▓ Goede & leuke cover van "Tom Jones" uit juli 1968 !!! Behoort zeker ook tot zijn klassiekers !!! In Holland stond hij gezamelijk met "Ben Cramer", die het plaatje ook gecoverd had, in de hitlijsten !!! (NL Top 40: 14 wk / # 7) !!!

naamloos
*****
Lekkere, pittige plaat van Tom. Een nummer waar hij optimaal zijn kwaliteiten kan laten horen.
Laatst gewijzigd: 23/08/2010 19:03

ericwyns
*****
Heerlijke klassieker van Tom Jones uit 1968. Dit soort muziek kan ik ook anno 2010 nog best smaken!

laxus
*****
nummer 9.973 in de top 10.000 van kx radio

Hijinx
****
Good song.

Percussionata
*****
14 weken Top 40 #7 / 294 punten

Laatst gewijzigd: 23/02/2012 13:37

Patrick3
******
Topplaat uit 1968.

gherkin
*****
Leuke oldie.

rien100
**
Voor mij een mindere single van Tom Jones. Wordt gelukkig op de radio zelden meer gedraaid.

Patrick7781
*
Bagger.

musikmannen
******
Great

magore
***
schwach
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?