Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon - Als ik je weer zie

Cover Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon - Als ik je weer zie
Digital
CTM / Tribe 8717472334572 (nl)

Charts

Binnenkomst:23/01/2021 (Positie 13)
Laatste week notering:27/02/2021 (Positie 6)
Piekpositie:5 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:7978 (562 Punten)
Airplay:23/01/2021 / Piek: 8 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 6
be  Tip (V)

Tracks

15/01/2021
Digital CTM / Tribe 8717472334572 [nl] / EAN 8717472334572
Toon detailsAlles beluisteren
1.Als ik je weer zie
  3:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27Als ik je weer zieCTM / Tribe
8717472334572
Single
Digital
15/01/2021

Acda en de Munnik   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Niet of nooit geweest16/05/1998232
Laat me slapen29/08/1998319
Het regent zonnestralen02/01/19994013
Mijn houten hart (De Poema's)10/07/1999421
Ol '5506/11/1999847
Schoolplein / Kees12/02/2000538
De kapitein deel II21/10/20001612
Verkeerd verbonden03/03/20017312
Brussel moeten heten (Acda en de Munnik met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)11/08/2001981
Zij maakt het verschil (De Poema's)13/10/2001125
Ren Lenny ren02/11/20021115
Groeten uit Maaiveld22/02/200377
Mis ik mij02/08/20035110
Ik mis niets (De Poema's)25/10/2003267
Gewoon maar wat op weg (De Poema's)20/12/2003242
Vandaag ben ik gaan lopen08/05/2004287
't Is stil (aan de overkant)12/06/200427
Totdat ik jou04/09/2004236
(Noem me) Oud verdriet13/11/20046710
Jaren ver van hier21/05/2005197
Dan leef ik toch nog een keer17/11/2007179
Heel veel lieve mensen01/03/2008613
Ik blijf jouw leven lang bij mij19/09/2009332
Eva16/01/2010415
Woorden van een ander05/03/201186
Voetstuk staan10/03/2012183
Draaien17/08/2013931
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/202156
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Acda en de Munnik08/03/19971124
Naar huis12/09/1998159
Op voorraad (Live)02/10/1999447
Hier zijn11/11/2000249
Live (Acda en de Munnik met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)14/07/20011415
Trilogie06/04/2002727
Groeten uit Maaiveld30/11/2002169
Best Of (De Poema's)22/11/2003221
Liedjes van Lenny25/09/2004126
Adem - (Het mooiste en) het beste van12/11/20051122
Nachtmuziek01/12/2007334
Jouw leven lang bij mij17/10/2009239
't heerst (A e/d M)31/03/2012227
Alle singles21/09/2013631
Adem - Het beste van05/11/2016351
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Trilogie - Geknipt voor TV [DVD]16/11/2002412
Groeten uit Maaiveld Live [DVD]07/06/2003211
Spelen [DVD]23/05/2009422
Afscheid in Carré [DVD] (Acda & de Munnik)30/05/20151110
 

Typhoon [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Niet weglopen26/12/2015932
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/202156
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tussen licht en lucht23/06/20072212
Lobi da basi28/06/2014391
Lichthuis07/11/2020106
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Buitenwesten - De film [DVD] (Opgezwolle, Jawat, Typhoon, Kubus & Duvelduvel)22/03/200898
 

Paul de Munnik   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kijk me na (Keizer & De Munnik)27/08/2011114
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)26/11/201116
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/202156
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Op weg naar huis (Prins, de Munnik, den Tex)07/04/2007557
Nieuw19/03/201688
Goed jaar24/03/2018182
 

Thomas Acda   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sterker nu dan ooit (Nick & Thomas)27/08/2011115
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/202156
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Marathon11/03/2017201
 

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/202156
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon - Als ik je weer zie (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Schitterende single

Bearcat
***
Een kleine voldoende voor dit plaatje
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?