Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie - Missen zou

Cover Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie - Missen zou
Digital
CTM / Tribe 8717472336453 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/04/2022 (Positie 88)
Laatste week notering:14/05/2022 (Positie 69)
Piekpositie:67 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:16912 (185 Punten)
Airplay:02/04/2022 / Piek: 3 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 67 / Weken: 7

Tracks

25/03/2022
Digital CTM / Tribe 8717472336453 [nl] / EAN 8717472336453
Toon detailsAlles beluisteren
1.Missen zou
2:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:47Missen zouCTM / Tribe
8717472336453
Single
Digital
25/03/2022

Rolf Sanchez   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ave Maria16/07/2011731
Voy a bailar (Ali B feat. Boef, Rolf Sanchez & RedOne)05/08/20171318
Ai (Tabitha feat. Rolf Sanchez & Poke)02/03/20192832
Pa olvidarte (Emma Heesters & Rolf Sanchez)19/10/2019281
Como tu18/04/2020579
Más más más01/08/2020156
Ven ven06/02/20212316
Een moment (Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank)13/03/2021125
Hef je glas (Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank)22/05/20213210
Increíble (Rolf Sanchez & Kris Kross Amsterdam)07/08/2021637
Mañana (Rolf Sanchez & Bilal Wahib)26/02/2022385
Missen zou (Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie)02/04/2022677
 

Thomas Acda   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sterker nu dan ooit (Nick & Thomas)27/08/2011115
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021533
Missen zou (Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie)02/04/2022677
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Marathon11/03/2017201
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeën07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djé)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172218
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018231
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Nacht (Kraantje Pappie & Guus Meeuwis)18/01/20201716
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
Hockeymeisjes (Bizzey feat. Kraantje Pappie & Immo)22/01/2022671
Missen zou (Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie)02/04/2022677
Lang leve The Life07/05/2022781
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162287
Daddy06/10/2018255
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6Thomas Acda, Rolf Sanchez & Kraantje Pappie - Missen zou (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Jeroen68
*****
aangenaam nummer

Patrick3
******
Topschijf

Bearcat
**
Mijn ding helaas niet

wvernooij
***
Redelijk, nipte voldoende.

Rootje
**
Tja. Als het niet uitgebracht was hadden we er niet zoveel aan gemist.
Jammer van met name Thomas Acda, Hij kan zoveel beter dan dit fabriceren.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?