The White Stripes - I'm Bound To Pack It Up

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Jack White [US]
Producer:Jack White [US]
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09De StijlSympathy For The Record Industry
SFTRI609
Album
LP
20/06/2000
Remixed3:09Acoustic Recordings 1998-2016Third Man / XL
XLCD826
Album
CD
09/09/2016

The White Stripes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hotel Yorba15/12/2001884
7 Nation Army10/05/20034210
I Just Don't Know What To Do With Myself04/10/2003923
The Hardest Button To Button29/11/2003906
Blue Orchid11/06/2005811
My Doorbell24/09/2005793
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elephant12/04/20032451
Get Behind Me Satan11/06/20051324
Icky Thump23/06/2007812
Under Great White Northern Lights20/03/2010544
Greatest Hits20/02/2021811
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33The White Stripes - I'm Bound To Pack It Up (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

irelander
*****
This is better than I originally thought.
Laatst gewijzigd: 11/03/2013 12:54

gherkin
*****
Ook deze hier is zeker wel geslaagde muziek van The White Stripes.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?