The White Stripes - Greatest Hits

Cover The White Stripes - Greatest Hits
Digital
Third Man / Legacy 886448804529

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/02/2021 (Positie 81)
Laatste week notering:20/02/2021 (Positie 81)
Piekpositie:81 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:15933 (20 Punten)
Vinyl 33:20/02/2021 / Piek: 9 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 37 / Weken: 1
de  Piek: 7 / Weken: 2
at  Piek: 8 / Weken: 1
fr  Piek: 46 / Weken: 1
nl  Piek: 81 / Weken: 1
be  Piek: 6 / Weken: 2 (V)
  Piek: 23 / Weken: 2 (W)
it  Piek: 75 / Weken: 1
au  Piek: 40 / Weken: 1

Tracks

04/12/2020
CD Third Man / Legacy 19439822392 (Sony) / EAN 0194398223926
04/12/2020
Digital Third Man / Legacy 886448804529 (Sony) / EAN 0886448804529
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let's Shake Hands
  2:04
2.The Big Three Killed My Baby
  2:29
3.Fell In Love With A Girl
  1:50
4.Hello Operator
  2:36
5.I'm Slowly Turning Into You
  4:34
6.The Hardest Button To Button
  3:32
7.The Nurse
  3:47
8.Screwdriver
  3:14
9.Dead Leaves And The Dirty Ground
  3:04
10.Death Letter
  4:30
11.We're Going To Be Friends
  2:22
12.The Denial Twist
  2:35
13.I Just Don't Know What To Do With Myself
  2:46
14.Astro
  2:42
15.Conquest
  2:48
16.Jolene
  3:17
17.Hotel Yorba
  2:10
18.Apple Blossom
  2:13
19.Blue Orchid
  2:37
20.Ball And Biscuit
  7:18
21.I Fought Piranhas
  3:07
22.I Think I Smell A Rat
  2:04
23.Icky Thump
  4:14
24.My Doorbell
  4:01
25.You're Pretty Good Looking (For A Girl)
  1:49
26.Seven Nation Army
  3:51
   
04/12/2020
LP Third Man 81354702963 / EAN 0813547029638
Toon detailsAlles beluisteren
   

The White Stripes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hotel Yorba15/12/2001884
7 Nation Army10/05/20034210
I Just Don't Know What To Do With Myself04/10/2003923
The Hardest Button To Button29/11/2003906
Blue Orchid11/06/2005811
My Doorbell24/09/2005793
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elephant12/04/20032451
Get Behind Me Satan11/06/20051324
Icky Thump23/06/2007812
Under Great White Northern Lights20/03/2010544
Greatest Hits20/02/2021811
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5The White Stripes - Greatest Hits (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?